« Terug naar overzicht

Afvallen Geblesseerd Zwanger

Reserveren Informatie aanvragen

Wil jij afvallen?

Ben je al lange tijd opzoek naar een verantwoorde manier om af te vallen? De meeste mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het behalen en vasthouden van gezonde(re) leefstijl. Personal training kan jouw extra duwtje in de rug zijn om jou meer inzicht te geven in jouw voedings- en bewegingspatroon, maar ook om vol te houden!

 

Voor wij aan de slag gaan met personal training willen wij graag tijdens een vrijblijvend (gratis) intakegesprek kennismaken en uw wensen bespreken.Dit is noodzakelijk om een persoonlijk en op maat gemaakt plan op te stellen. We zullen onder andere bespreken: wat u wilt veranderen, waar u tegenaan loopt, wat u al heeft geprobeerd, wat de doelstelling(en) wordt en wat u een fijne manier van begeleiding vindt.

Samen afvallen?

Dat kan ook! Wij gaan graag met u en uw familie, vrienden of partner aan de slag om samen af te vallen. Samen werken aan een gezondere leefstijl werkt motiverend en is ook nog eens leuk, vooral wanneer resultaat snel zichtbaar wordt. Voordeel hiervan is dat jullie de kosten kunnen delen. U kunt de groep zelf samenstellen, maar de trainers van Reestdal Outdoor kunnen jou hier ook bij helpen.

Neem vandaag nog contact op, dan gaan wij samen aan het werk en is afvallen een garantie!

Zwanger (geweest), maar toch willen sporten?

Ben jij zwanger, maar wil je toch op een verantwoorde manier blijven sporten, dan is dit mogelijk bij Reestdal Outdoor. Zowel in de groepslessen als in de personal training kun jij zelf lekker fit en gezond blijven. Hier hebben jij en je kind enorm veel baat bij!

Onze trainers begeleiden je tijdens de groepslessen, waar bij jij aangeeft wat je nog wel en niet kunt. Zij zorgen voor aangepaste oefeningen. Mocht je al redelijk getraind zijn, dan kun je bijvoorbeeld bij onze bootcamp aansluiten in de eerste maanden van je zwangerschap. Vervolgens kun je doorstromen naar de walking bootcamp. Daarbij kun je als je meer aandacht wilt hebben altijd personal training bij ons nemen. 

 

 

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.