« Terug naar overzicht

Vrijgezellen Feestje

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

 

Heb jij de eer om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeest te organiseren? Bij Reestdal Outdoor werken we op maat, want geen bruid(egom) is gelijk. Wil je een vrijgezellenfeest organiseren met een ludiek karakter, een sportief karakter of wil je deze twee thema's combineren?

Reestdal Outdoor is een outdoorbedrijf dat beschikt over een mini survivalbaan, een Motorikpark en professionele survivalbaan. 

Het MotorikPark

Tijdens een vrijgezellenfeest wordt het Motorikpark gebruikt voor teamwork! Met elkaar de hindernissen passeren in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt! Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren.

De mini surivalbaan

De mini survivalbaan is de baan waar je over water moet slingeren en door tunnels moet kruipen. Een avontuurlijke en uitdagende baan waar we tijdens feestjes gebruik van maken. De baan is zo ingedeeld dat er verschillend niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is. 

De professionele survivalbaan

Naast de mini survivalbaan beschikken wij sinds september 2015 ook over een professionele survivalbaan. Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor volwassenen is dit de ultieme uitdaging!  

Voor iedereen wat wils! Wilt u sportief of juist niet? Wilt u iets leren tijdens het  vrijgezellenfeest of komt u puur voor de lol? Het kan allemaal, plezier en samenwerken staat voorop, zodat het een onvergetelijk feest wordt! Natuurlijk is het na de activiteit tijd voor een borrel. 

Lunch of diner? 

Uw uitje combineren met een heerlijk diner/ lunch? Dat kan ook! Reestdal Outdoor werkt samen met proefkamer het Reestdal, een gezellig kleinschalig restaurantje met de lekkerste gerechten uit het Reestdal. 

Overnachten? 

Een dag niet genoeg? Reestdal Outdoor is gevestigd op camping 't Reestdal, waardoor het overnachten met groepen tot onze mogelijkheden behoort! 

Wilt u meer weten over een vrijgezellenfeest bij Reestdal Outdoor? Klik op de knop informatie aanvragen en stel uw vraag! 

Prijs: Afhankelijk van jouw wensen en budget

Duur: Afhankelijk van jouw wensen en buget

Aantal personen: Zowel voor grote als voor kleine groepen

Reserveren Informatie aanvragen