« Terug naar overzicht

Familiedag

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

 

Zoekt u voor uw familie het unieke uitje? U bent bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres! 

Kleine familie? Grote familie? Alleen volwassenen of juist een mix van alle leeftijden? Niemand zal zich vervelen tijdens een familiedag bij Reestdal Outdoor. Wij zorgen ervoor dat iedereen (naar mogelijkheden) actief meedoet. 

Om van een familiefeest een onvergetelijke dag te maken gebruiken wij de volgende parken en banen: 

HET MOTORIKPARK

Het MotorikPark is een park vol met toestellen waar je op verschillende manieren overheen kunt. Tijdens een familiedag wordt het Motorikpark gebruikt voor teamwork! Met elkaar de hindernissen passeren in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt. Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren. 

DE MINI SURIVALBAAN

De baan die alle kinderen, maar zeker ook alle volwassenen als fantastisch ervaren. De baan waar je over water moet slingeren, de baan waar je door tunnels moet kruipen en de baan waar getest wordt of je hoogtevrees hebt. De baan is zo ingedeeld dat er verschillend niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is. 

DE PROFESSIONELE SURVIVALBAAN

Naast de mini survivalbaan beschikken wij sinds september 2015 ook over een professionele survivalbaan. Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Op de professionele survivalbaan gaan we sportief aan de slag en is er garantie voor lol, plezier, samenwerking en het leren van survivaltechnieken.  

Voor iedereen wat wils! Wil jij sportief of juist niet? Wil jij iets leren of kom je puur voor de lol? Het kan allemaal, kinderen kunnen altijd meedoen en plezier en samenwerken staat voorop!

LUNCH OF DINER? 

Uw uitje combineren met een heerlijk diner/ lunch? Dat kan ook! Reestdal Outdoor werkt samen met proefkamer het Reestdal een gezellig kleinschalig restaurantje met de lekkerste gerechten uit het Reestdal. 

OVERNACHTEN? 

Een dag niet genoeg? Reestdal Outdoor is gevestigd op camping 't Reestdal, waardoor het overnachten met groepen tot onze mogelijkheden behoort! 

Wilt u meer weten of de bedrijfstuitje bij Reestdal Outdoor? Klik op de knop informatie aanvragen en stel uw vraag! 

Prijs: Afhankelijk van uw wensen en budget!

Duur: Afhankelijk van uw wensen

Aantal personen: Zowel voor kleine als voor grote groepen

Reserveren Informatie aanvragen