Bekijk alle groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel Schrijf je in voor de Funrun2023

Groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel

U bent met een grote groep en jullie willen wat leuks doen. Vaak is het lastig om een groepsactiviteit te vinden waarbij iedereen tegelijk kan meedoen en waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Bij Reestdal Outdoor in Balkbrug, nabij Meppel, staan de activiteiten bol van vermaak, plezier en teambuilding. Er is voor iedereen en op elk niveau activiteiten te bedenken. Onze groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel zijn te leuk om niet te proberen!

Welke groepsactiviteiten kunt u doen bij Reestdal Outdoor?

Het Motorikpark en de survivalbanen staan aan de basis van de groepsactiviteiten. Voor de volgende activiteiten moet u bij Reestdal Outdoor zijn:

Leuke groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel voor bedrijfsuitjes

In de buurt van Meppel, bij Reestdal Outdoor is het ook erg geschikt om een bedrijfsuitje te organiseren. Beleef een geweldige dag samen met je collega's bij Reestdal Outdoor. Gezelligheid staat hier centraal! Tijdens het bedrijfsuitje wordt er gebruik gemaakt van het MotorikPark, slinger je over het water, kruip je door tunnels op de twee uitdagende survivalbanen. 

Je bedrijfsuitje combineren met een uitgebreid diner of heerlijke lunch? Vraag gerust naar alle mogelijkheden!

Wil je meer informatie?

De mogelijkheden bij Reestdal Outdoor zijn eindeloos, dus we begrijpen dat je vragen hebt over Reestdal Outdoor, onze activiteiten en mogelijkheden voor je groep. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor fantastische groepsactiviteiten voor plezier en gezelligheid. Bel naar 06-42135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!

Fun en teamwork tijdens groepsactiviteiten in de buurt van Meppel

De groepsactiviteiten staan garant voor plezier en teamwork. Versla je de anderen in een wedstrijdje of werk juist samen om de finish te halen?

Plan een groepsactiviteit in Meppel en omgeving

Groepsactiviteiten Meppel

Familiedag in Meppel organiseren

Moet u een familiedag in Meppel organiseren en zoekt u nog een goede locatie om een actieve dag te plannen? Dna bent u bij ons aan het juiste adres. Reestdal Outdoor maakt uw dag onvergetelijk. De activiteiten die wij aanbieden zijn allemaal uitdagend en erg leuk. Want wat is er nou leuker dan een dagje lekker actief zijn met uw familie? Wilt u meer informatie?

Een familiedag organiseren