Bekijk alle groepsactiviteiten bij Meppel Schrijf je in voor de Funrun2020

Groepsactiviteiten in Meppel en omgeving

Je bent met een grote groep en jullie willen wat leuks doen. Vaak is het lastig om een groepsactiviteit te vinden waarbij iedereen tegelijk kan meedoen en waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Bij Reestdal Outdoor in Balkbrug, nabij Meppel, staan de activiteiten bol van vermaak, plezier en teambuilding. Er is voor iedereen en op elk niveau activiteiten te bedenken. Onze groepsactiviteiten in Meppel en omgeving zijn te leuk om niet te proberen!

Welke groepsactiviteiten kun je doen bij Reestdal Outdoor?

Het Motorikpark en de survivalbanen staan aan de basis van de groepsactiviteiten. Voor de volgende activiteiten moet je bij Reestdal Outdoor zijn:

Wilt u meer informatie?

De mogelijkheden bij Reestdal Outdoor zijn eindeloos, dus we begrijpen dat u vragen heeft over Reestdal Outdoor, onze activiteiten en mogelijkheden voor uw groep. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor fantastische groepsactiviteiten voor plezier en gezelligheid. Bel naar 06-42135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!

Fun en teamwork tijdens groepsactiviteiten in Meppel

De groepsactiviteiten staan garant voor plezier en teamwork. Versla je de anderen in een wedstrijdje of werk juist samen om de finish te halen?

Plan een groepsactiviteiten in Meppel en omgeving

Groepsactiviteiten Meppel