Bekijk alle groepsactiviteiten bij Meppel Schrijf je in voor de Funrun2020

Groepsactiviteiten in Meppel en omgeving

Je bent met een grote groep en jullie willen wat leuks doen. Vaak is het lastig om een groepsactiviteit te vinden waarbij iedereen tegelijk kan meedoen en waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Bij Reestdal Outdoor in Balkbrug, nabij Meppel, staan de activiteiten bol van vermaak, plezier en teambuilding. Er is voor iedereen en op elk niveau activiteiten te bedenken. Onze groepsactiviteiten in Meppel en omgeving zijn te leuk om niet te proberen!

Welke groepsactiviteiten kun je doen bij Reestdal Outdoor?

Het Motorikpark en de survivalbanen staan aan de basis van de groepsactiviteiten. Voor de volgende activiteiten moet je bij Reestdal Outdoor zijn:

Leuke groepsactiviteiten in Meppel voor bedrijfsuitjes

In Meppel, bij Reestdal Outdoor is het ook erg geschikt om een bedrijfsuitje te organiseren. Beleef een geweldige dag samen met je collega's bij Reestdal Outdoor. Gezelligheid staat hier centraal! Tijdens het bedrijfsuitje wordt er gebruik gemaakt van het MotorikPark, slinger je over het water, kruip je door tunnels op de twee uitdagende survivalbanen. 

Je bedrijfsuitje combineren met een uitgebreid diner of heerlijke lunch? Vraag gerust naar alle mogelijkheden!

Wil je meer informatie?

De mogelijkheden bij Reestdal Outdoor zijn eindeloos, dus we begrijpen dat je vragen hebt over Reestdal Outdoor, onze activiteiten en mogelijkheden voor je groep. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor fantastische groepsactiviteiten voor plezier en gezelligheid. Bel naar 06-42135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!

Fun en teamwork tijdens groepsactiviteiten in Meppel

De groepsactiviteiten staan garant voor plezier en teamwork. Versla je de anderen in een wedstrijdje of werk juist samen om de finish te halen?

Plan een groepsactiviteit in Meppel en omgeving

Groepsactiviteiten Meppel