Bekijk alle groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel

Groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel

U bent met een grote groep en jullie willen iets leuks doen. Het kan vaak lastig zijn om een groepsactiviteit te vinden waar iedereen tegelijkertijd aan kan deelnemen en waar iedereen plezier aan beleeft. Bij Reestdal Outdoor in Balkbrug, nabij Meppel, zijn de activiteiten gevuld met vermaak, plezier en teambuilding. Er zijn activiteiten voor iedereen en op elk niveau. Onze groepsactiviteiten in Meppel zijn te leuk om niet uit te proberen!

Welke groepsactiviteiten kunt u doen bij Reestdal Outdoor?

Welke groepsactiviteiten kunt u doen bij Reestdal Outdoor? Het Motorikpark en de survivalbanen vormen de basis van de groepsactiviteiten. Bij Reestdal Outdoor kunt u terecht voor de volgende activiteiten:

Leuke groepsactiviteiten in de omgeving van Meppel voor bedrijfsuitjes

In de buurt van Meppel, bij Reestdal Outdoor is het ook erg geschikt om een bedrijfsuitje te organiseren. Beleef een geweldige dag samen met je collega's bij Reestdal Outdoor. Gezelligheid staat hier centraal! Tijdens het bedrijfsuitje wordt er gebruik gemaakt van het MotorikPark, slinger over het water, kruip door tunnels op de twee uitdagende survivalbanen. 

Wilt u uw bedrijfsuitje combineren met een uitgebreid diner of een heerlijke lunch? Vraag gerust naar alle mogelijkheden!

Wilt u meer informatie?

De mogelijkheden bij Reestdal Outdoor zijn eindeloos, dus we begrijpen dat u vragen heeft over Reestdal Outdoor, onze activiteiten en mogelijkheden voor je groep. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor fantastische groepsactiviteiten voor plezier en gezelligheid. Bel naar 06-42135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!

Fun en teamwork tijdens groepsactiviteiten in de buurt van Meppel

De groepsactiviteiten staan garant voor plezier en teamwork. Versla je de anderen in een wedstrijdje of werk juist samen om de finish te halen?

Wilt u samen met je familie of vrienden een leuk en actief uitje beleven waarbij u tegelijkertijd aan uw coördinatie werkt? Kom dan naar ons voor een spannend potje Archery Tag, het nieuwe fenomeen. Archery Tag is een unieke combinatie van trefbal en paintball, waarbij u speelt met pijl en boog. Dankzij speciale pijlen met zachte bollen en gezichtsbescherming kunt u op een veilige manier ervoor zorgen dat uw team als enige overblijft. Het is een adrenalinepompend spel dat zowel uitdaging als plezier biedt voor spelers van alle leeftijden, een echt unieke groepsactiviteit dus! 

Het is de hit van dit moment: Expeditie Robinson. Wilt u dit met uw vrienden, familie of bedrijf ook een keer doen? Kom dan naar Reestdal Outdoor. We delen de groep in kampen in en gaan aan de hand van proeven bekijken wie de meeste durf heeft, het slimst is, het sterkst is en welk kamp als laatste over blijft.

 

Plan een groepsactiviteit in Meppel en omgeving

Groepsactiviteiten Meppel

Familiedag in Meppel organiseren

Moet u een familiedag in Meppel organiseren en zoekt u nog een goede locatie om een actieve dag te plannen? Dna bent u bij ons aan het juiste adres. Reestdal Outdoor maakt uw dag onvergetelijk. De activiteiten die wij aanbieden zijn allemaal uitdagend en erg leuk. Want wat is er nou leuker dan een dagje lekker actief zijn met uw familie? Wilt u meer informatie?

Een familiedag organiseren