Leuk idee voor een bedrijfsuitje

Idee voor een bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje waarin samenwerken, plezier en teambuilding centraal staat? Dan is een dag bij Reestdal outdoor een avontuurlijk en leuk idee voor een bedrijfsuitje. Bij Reestdal outdoor zijn tal van activiteiten te doen voor zowel grote als minder grote groepen. Voor een leuk bedrijfsuitje in de open lucht is Reestdal Outdoor het perfecte adres!

Idee voor Bedrijfsuitje

Het kan best een uitdaging zijn om een leuk bedrijfsuitje te bedenken, je wilt immers een dag waarop iedereen het naar z’n zin heeft en waar jullie natuurlijk ook nog een beetje aan de teambuilding kunnen werken. Bij Reestdal outdoor hebben we een aantal activiteiten en arrangementen samengesteld speciaal voor personeelsuitjes. Op deze pagina geven we u een paar ideeën voor een bedrijfsuitje activiteit. Als u vragen of specifieke wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen brengen we uw idee voor een bedrijfsuitje tot een succes!

Idee voor Bedrijfsuitje 1: Motorikpark

Het motorikpark is een parcours met hindernissen die u, uitsluitend door goed samen te werken, kunt voltooien. Het samen aangaan van deze originele en uitdagende hindernissen zorgt voor een betere samenwerking tussen de collega’s en daarnaast tot veel hilariteit! En dat zorgt natuurlijk weer voor een goede sfeer binnen het team. Twee vliegen in één klap dus. Bekijk snel of een bedrijfsuitje in het Motorikpark iets voor uw bedrijf is.

Meer informatie

Idee Bedrijfsuitje 2: Professionele survivalbaan

Naast een mini survivalbaan beschikken wij over een professionele survivalbaan. Deze survivalbaan bestaat onder andere uit klimnetten, monkeybars, swingovers, klimmuren en nog veel meer uitdagingen. u kunt deze survivalbaan in teamverband afleggen of ga de individuele strijd met elkaar aan en kijk wie de snelste tijd neerzet. Dit zorgt voor een gezonde dosis aan concurrentie. En dat draagt weer bij aan een gezond werkklimaat. 

Meer informatie

Idee voor bedrijfsuitje

Idee Bedrijfsuitje 3: Sporten en Dineren.

Wat is er nu lekkerder dan na een middag stevig te hebben gesport gezamenlijk aan tafel te schuiven voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner? Bij Reestdal outdoor kunt u bedrijfsuitje compleet maken door voorafgaand of aansluitend op de activiteiten te genieten van een heerlijke maaltijd bij proefkamer het Reestdal.

Wil je overnachten?

Krijg je geen genoeg van Reestdal Outdoor, of is 1 dag simpelweg niet voldoende om het beste uit het teambuilden te halen? Reestdal Outdoor is gevestigd op Zomerlicht, waardoor het overnachten met groepen mogelijk is! Van gezellig met z'n allen groepskamperen, tot aan het huren van luxe accommodaties. Ontspannen in een luxe chalet, of voor de gezelligheid in een leuke stacaravan. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en wij helpen u graag verder bij het realiseren van een fantastisch weekend!

Groepskamperen op Zomerlicht

Meer ideeën voor een bedrijfsuitje

Wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is bij Reestdal outdoor of heb je zelf een leuk idee voor een bedrijfsuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar je plannen!

Contact aanvragen