« Terug naar overzicht

Bedrijfsuitje

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

Prijs: Afhankelijk van uw wensen en budget!

Duur: Een dagdeel, een dag, of een dag en nacht!

Aantal personen: 4 tot 100

Reserveren Informatie aanvragen

  • Collega's op een andere manier leren kennen?  -- check
  • Een dag vol teambuilding?  -- check
  • Actief bezig zijn?  -- check
  • Voor iedereen, ook voor de minder sportieve collega's leuk?  -- check
  • Een dag die je niet vergeet?  -- absoluut! 

Kom met uw collega's of werknemers naar Reestdal Outdoor voor een dag vol plezier! 

Reestdal Outdoor heeft een paar fantastische faciliteiten tot beschikking waardoor wij de perfecte dag voor uw collega's of wernemers kunnen verzorgen: 

Het MotorikPark

Het MotorikPark is een park vol met toestellen waar je op verschillende manieren overheen kunt. Tijdens de lessen van Reestdal Outdoor wordt het MotorikPark gebruikt voor: coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Maar tijdens bedrijfsuitjes wordt het ook gebruikt voor teamwork. Met elkaar de hindernissen passeren in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt. Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren

De mini surivalbaan

De baan die alle kinderen, maar zeker ook alle volwassenen als fantastisch ervaren! De baan waar je over water moet slingeren en de baan waar je door tunnels moet kruipen. Een avontuurlijke en uitdagende baan waar we tijdens feestjes gebruik van maken. De baan is zo ingedeeld dat er verschillend niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is. 

De professionele survivalbaan

Naast de mini survivalbaan beschikken wij sinds september 2015 ook over een professionele survivalbaan. Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor de volwassenen is dit de ultieme uitdaging!  

Voor iedereen wat wils! Wilt u sportief of juist niet? Wilt u iets leren tijdens het uitje of komt u puur voor de lol? Het kan allemaal, plezier en samenwerken staat voorop, zodat het een onvergetelijk uitje wordt!

Lunch of diner? 

Uw uitje combineren met een heerlijk diner/ lunch? Dat kan ook! Reestdal Outdoor werkt samen met proefkamer het Reestdal een gezellig kleinschalig restaurantje met de lekkerste gerechten uit het Reestdal. 

Overnachten? 

Een dag niet genoeg? Reestdal Outdoor is gevestigd op camping 't Reestdal, waardoor het overnachten met groepen tot onze mogelijkheden behoort! 

Wilt u meer weten of de bedrijfsuitje bij Reestdal Outdoor? Klik op de knop informatie aanvragen en stel uw vraag!