Kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor Schrijf je in voor de Funrun2020

Sportief kinderfeestje in Meppel en omgeving

Het vieren van een verjaardag samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dat is waar alle kinderen naar uitkijken. Helemaal omdat het samen gaat met een leuke activiteit. Ben je op zoek naar een energiek en sportief kinderfeestje in Meppel en omgeving? Op onze survivalbanen en het Motorikpark in Balkbrug worden de leukste kinderfeestjes gehouden! Het leuke is dat je zelf kan kiezen welk(e) park(en) er gebruikt gaan worden. Zo stel je je eigen kinderfeestje samen. De kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je iets minder sportief bent. Het is zeker geen wedstrijd en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien! Ook bij minder mooi weer zijn de kinderfeestjes hartstikke leuk om te doen. De kids hebben meestal zoveel plezier dat ze geen last hebben van een beetje wind of regen. Sterker nog, het feestje wordt er vaak nog leuker en stoerder van. Samen de elementen trotseren! Dat is pas gaaf!

Kinderfeestje in Meppel met klimmen, klauteren en eten

Van al dat rennen, klimmen en klauteren krijg je honger. Bij het kinderpartijtje zit een korte pauze inbegrepen waar de kinderen drinken en wat lekkers krijgen. Eventueel kan het kinderpartijtje ook worden uitgebreid met een lunch; een patatje, een survivalburger of een happy meal.

Een kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor?

Wat leuk! Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe!

Informatie aanvragen kinderfeestje

Kinderfeestje Meppel