Kinderfeestje in de buurt van Meppel organiseren?

Sportief kinderfeestje in de omgeving van Meppel

Het vieren van een verjaardag samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dat is waar alle kinderen naar uitkijken. Helemaal omdat het samen gaat met een leuke activiteit. Ben je op zoek naar een energiek en sportief kinderfeestje in de buurt van Meppel? Op onze survivalbanen en het Motorikpark in Balkbrug worden de leukste kinderfeestjes gehouden! Het leuke is dat je zelf kan kiezen welk(e) park(en) er gebruikt gaan worden. Zo stel je je eigen kinderfeestje samen.

Wanneer je op zoek bent naar een kinderfeestje in de omgeving van Meppel dan ben je hier aan het goede adres. De kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor zijn namelijk voor iedereen toegankelijk, ook als je iets minder sportief bent. Het is zeker geen wedstrijd en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien! Ook bij minder mooi weer zijn de kinderfeestjes hartstikke leuk om te doen. De kids hebben meestal zoveel plezier dat ze geen last hebben van een beetje wind of regen. Sterker nog, het feestje wordt er vaak nog leuker en stoerder van. Samen de elementen trotseren! Dat is pas gaaf!

  • Volledig uitleven in het MotarikPark
  • Het avontuur aangaan op de mini survivalbaan
  • Een professionele survivalbaan voor de durfallen

Wat ga je doen tijdens jouw kinderfeestje in Meppel?

Tijdens een kinderfeestje bij Reestdal Outdoor ga je op een actieve manier door verschillende activiteiten heen. Zo is er een cool survivalparcours, kun je lekker bootcampen, plezier beleven in de beweegtuin 'MotorikPark' en nog veel meer! Je Dus ben je op zoek naar wat anders? Een dag vol actie? een dag waarop plezier voorop staat? Dan is een kinderfeestje in Meppel bij Reestdal Outdoor dé plek voor jou! Want wat is er nou lekkerder dan een heerlijk dagje buiten zijn? 

Kinderfeestje in Meppel met klimmen, klauteren en eten

Kies je voor een kinderfeestje waarbij we gaan survivalen, dan moet er ook goed gegeten worden! Van al dat rennen, klimmen en klauteren krijg je honger. Bij het kinderpartijtje zit een korte pauze inbegrepen waar de kinderen drinken en wat lekkers krijgen. Eventueel kan het kinderpartijtje ook worden uitgebreid met een lunch; een patatje, een survivalburger of een happy meal.

We bieden verschillende arrangementen aan iedereen die zijn kinderfeestje bij Meppel wilt houden. Zo kan je het lekker basic houden met 2 uur survivallen, dan verzorgen wij de ranja en snoep. Wil je helemaal uitpakken dan kan je ook 3 uur komen survivallen en dan bakken we lekkere verse patatjes voor de groep.

Bekijk alle mogelijkheden voor een kinderfeetsje bij Meppel.

Een kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor?

Wat leuk! Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wij lichten graag de mogelijkheden aan je toe!

Informatie aanvragen kinderfeestje

Kinderfeestje Meppel

Neem contact met ons op! 

Heb je nog vragen betreft kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bezorgen je met genoegen een geweldige dag en helpen je graag met het organiseren en realiseren van een fantastisch kinderfeestje in Meppel. Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@reestdaloutdoor.nl, via ons contactformulier, en zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-42135943.