Outdoor Overijssel

Wat is er nou fijner dan heerlijk samen de buitenlucht in. Actief of misschien iets minder actief. Eén ding is zeker, "de buitenlucht doet ons goed". Dat is waar outdoor voor staat: Buiten!

Outdoor Overijssel; dat is pas echt genieten

De grens van Overijssel en Drenthe leent zich uitermate goed voor outdoor activiteiten. Outdoor sporten is een leuke manier van sporten in de natuur. Je kunt in vele verschillende vormen actief bezig zijn voor jong én oud. Ook is het leuk voor kleine en grotere groepen. Als teambuilding, familieuitjes of een ander gezellig dagje uit. denk bijvoorbeeld aan:

 • Bootcamp
 • Familiedagen
 • Groepsactiviteiten
 • Kinderfeestjes
 • Survivallen
 • Teambuilding
 • Zeskamp
 • en andere outdoor activiteiten

Outdoor Overijssel

Teambuilding Overijssel

Op zoek naar een groepsuitje wat ook goed is voor de teambuilding? Hier in Overijssel kun je terecht voor verschillende soorten groepsuitjes. Reestdal Outdoor biedt grappige, leuke en creatieve teambuildings activiteiten aan.

Bij ons staat teambuilding in het teken van van veel samenwerken en veel grappige momenten met elkaar beleven. Onder andere leer je hier beter samen te werken en beter te communiceren. Daarnaast is het garandeert een dag vol plezier en veel lichaamsbeweging.

Het teambuilden bestaat voornamelijk uit parcours en hierbij moeten er veel obstakels ontweken worden. Sommige hindernissen kan je individueel ontwijken bij sommige staat samenwerken centraal. Deze activiteiten vinden plaats bij:

 • De mini survivalbaan;
 • De professionele survivalbaan;
 • Het Motorikpark.

Teambuilding nabij Overijssel bestaat niet alleen uit lichaamsbeweging. Ook kan er een lunch en/of diner geregeld worden waarbij de nodige hapjes en drankjes verzorgd worden.

Zo kan de dag gezellig afgesloten en nabesproken worden. Even tot rust komen en lachen om de dingen die hebben plaatsgevonden die dag. Een borrel en drankje en samen lachen is even goed net zo belangrijk voor het team als samenwerken en actief bezig zijn. De combinatie maakt het een geslaagde dag.

Is er nog meer mogelijk? Ja, je kan zelfs overnachten bij camping 't Reestdal, waardoor niemand naar huis hoeft. Een gemoedelijke camping met zwembad, wat midden in de natuur van 't Reestdal ligt.

Hier kan je heerlijk kamperen met privé sanitair en er zijn vele faciliteiten aanwezig om het je zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Een camping geschikt voor allerlei soorten groepen, zoals bedrijven, (sport)teams, gezinnen en stelletjes. Iedereen is welkom!

Bootcamp Balkbrug

Bootcamp is populairder dan ooit en dat is niet voor niks. Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of aan je conditie wilt werken bij bootcamp Balkburg helpen we je jouw doelen te bereiken. Dat doen we op een gezonde en uitdagende manier in de open lucht! Het is bewezen dat in groepsverband sporten in de open lucht beter voor je is en motiverender werkt dan sporten op de traditionele manier. Bij bootcamp Balkburg ga je jouw grenzen verleggen op een leuke manier.

Begin ook met bootcamp en schrijf je nu in bij bootcamp Balkburg.

Inschrijven voor bootcamp.

Sporten op je eigen niveau

Speciaal voor jou hebben we verschillende soorten activiteiten voor verschillende niveaus. Doe wekelijks mee aan een intensieve bootcamp voor gevorderden. Of kies voor één van de leuke beginnerslessen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om te sporten op jouw eigen manier. Zelfs als je wil sporten als je zwanger of geblesseerd bent zijn er genoeg mogelijkheden. Kijk snel bij ons ruime aanbod aan leuke activiteiten die helemaal bij jouw eigen niveau horen. Doe een proefles en ervaar outdoor Overijssel op een andere manier!

Bekijk de mogelijkheden

Doe actief aan teambuilding in Hoogeveen

Het is bewezen dat een actief teambuilding event zoals survivallen of bootcamp effectief werkt om verschillende mensen in een team beter te leren samenwerken en elkaar beter te leren kennen.

Afgezien van dit praktische voordeel kan een actief teambuilding event ook nog eens heel leuk zijn. Al helemaal wanneer je een teambuilding event bij Reestdal outdoor hebt. Bij Reestdal outdoor hebben we diverse leuke mogelijkheden om de teamspirit op een leuke manier te verbeteren.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende survivalbaan of ons motorikpark waarbij juist behendigheid en samenwerken voorop staat? Wat je ook wilt doen als teambuilding event, bij Reestdal outdoor heb je de leukste teambuilding Hoogeveen.

Een groepsuitje in Overijssel

Wij kunnen je niet alleen helpen met een leuke teambuildingdag of een Bootcamp. Wij verzorgen ook leuke groepsactiviteiten. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een familiedag of een schoolkamp: voor een groepsuitje in Overijssel zit je bij ons goed. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan om in het MotorikPark de verschillende toestellen te trotseren. Of bestorm de professionele survivalbaan. Waar je ook voor kiest, er is altijd een leuk groepsuitje te plannen.

Plan je groepsuitje

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over Reestdal Outdoor, of wil je meer informatie over de activeiten die wij organiseren? Wij zorgen voor interessante en originele uitjes voor bedrijven, families en andere groepen. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen via 06-41135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!