Schrijf je in voor de Funrun2020

Outdoor Overijssel

Wat is er nou fijner dan heerlijk samen de buitenlucht in. Actief of misschien iets minder actief. Eén ding is zeker, "de buitenlucht doet ons goed". Dat is waar outdoor voor staat: Buiten!

Outdoor Overijssel

De grens van Overijssel en Drenthe leent zich uitermate goed voor outdoor activiteiten. Outdoor, een leuke manier van sporten in de natuur, wordt aangeboden in vele verschillende vormen van actief bezig zijn voor jong én oud. Voor kleine en grotere groepen. Als teambuilding, familieuitjes of een ander gezellig dagje uit. denk bijvoorbeeld aan;

  • Bootcamp
  • Familiedagen
  • Groepsactiviteiten
  • Kinderfeestjes
  • Survivallen
  • Teambuilding
  • Zeskamp
  • en andere outdoor activiteiten

Outdoor Overijssel

Bootcamp Balkbrug

Bootcamp is populairder dan ooit en dat is niet voor niks. Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of aan je conditie wilt werken bij bootcamp Balkburg helpen we je jouw doelen te bereiken. Dat doen we op een gezonde en uitdagende manier in de open lucht! Het is bewezen dat in groepsverband sporten in de open lucht beter voor je is en motiverender werkt dan sporten op de traditionele manier. Bij bootcamp Balkburg ga je jouw grenzen verleggen op een leuke manier.

Begin ook met bootcamp en schrijf je nu in bij bootcamp Balkburg.

Inschrijven voor bootcamp.

Teambuilding Hoogeveen

Het is bewezen dat een teambuilding event zoals survivallen of bootcamp effectief werkt om verschillende mensen in een team beter te leren samenwerken en elkaar beter te leren kennen.
Afgezien van dit praktische voordeel kan een teambuilding event ook nog eens heel leuk zijn. Al helemaal wanneer je een teambuilding event bij Reestdal outdoor hebt. Bij Reestdal outdoor hebben we diverse leuke mogelijkheden om de teamspirit op een leuke manier te verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende survivalbaan of ons motorikpark waarbij juist behendigheid en samenwerken voorop staat? Wat je ook wilt doen als teambuilding event, bij Reestdal outdoor heb je de leukste teambuilding Hoogeveen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over Reestdal Outdoor, of wilt u meer informatie over de activeiten die wij organiseren? Wij zorgen voor interessante en originele uitjes voor bedrijven, families en andere groepen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 06-41135943, stuur een mailtje naar info@reestdaloutdoor.nl, of vul ons contactformulier in!