Vraag een gratis bootcamp proefles aan! Schrijf je in voor de Funrun2020

Bootcamp in Balkbrug

Het kan bijna niet anders dan dat iemand in je omgeving het heeft gehad over bootcampen of misschien zelf wel deelneemt. Bootcamp is namelijk hot en wordt in groten getale beoefend. Je sport in de natuur en dwingt jezelf tot het uiterste. Onder leiding van een instructeur doe je oefeningen waarbij alle spiergroepen in het lichaam worden gebruikt. Onze bootcamp in Balkbrug vindt plaats in het Reestdal. In de wintermaanden zitten we ook niet stil en maken we gebruik van ons verlichte Motorikpark. Het Motorikpark is een verlicht park met allerlei toestellen waarop getraind kan worden.

Bootcamp Balkbrug

Iedereen kan meedoen aan bootcamp in Balkbrug

Het leuke aan bootcamp is dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Ben jij een beginnende sporter of geblesseerd geweest en wil je rustig beginnen? Dan hebben we speciale beginnersgroepen als de 'Comeback groep', 'Walking Bootcamp' en 'Bootcamplessen voor beginners'. Ben je al toe aan de volgende stap, dan hebben we uitdagende programma's als de reguliere bootcamp en de 'Outdoor Power Challenge'.

Kenmerken van bootcamp

  • Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd (high intensity training)
  • Het is een Full body work out, alle spiergroepen worden getraind  
  • Variatie in de lessen
  • Trainen in een groep, maar met je eigen doel
  • Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter 

krijg alvast een sfeerimpressie van onze bootcamp!

Bootcamp bij Reestdal Outdoor zorgt ervoor dat u alle spiergroepen zal gebruiken, veel variatie, fit worden, conditie naar een hoger niveau brengen, sterker worden met meer spierkracht, maar het belangrijkste is toch zeker het plezier! Tijdens de bootcamp maakt u gebruik van zowel ons MotorikPark, als het prachtige natuurgebied 't Reestdal. Deze unieke combinatie en de prachtige omgeving geven de bootcamp een extra dimensie en motivatie om nog meer uit jezelfd te halen. Bekijk ons fotoalbum voor een sfeerimpressie van de bootcamp.

Laat maar zien!

Schrijf je in voor bootcamp in Balkbrug

Leuk dat je wilt meedoen met onze bootcamp! Uiteraard mag je ook eerst deelnemen met een proefles. Dan kun je zelf ervaren wat bootcamp inhoudt en hoe leuk het is!

Inschrijven voor bootcamp Inschrijven bootcamp proefles

Organiseer een teamdag

Wij organiseren niet alleen Bootcamps. Je kan bij ons ook een superleuke teamdag, een familiedag, een schoolreisje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseren. Beter gezegd: wil jij met een groep een leuke activiteit doen? Dan kun je bij Reestdal Outdoor terecht. Een uitje bij ons is leuk, sportief, af en toe ludiek en zeker intensief! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Organiseer een groepsactiviteit