Boek een teambuildinguitje bij Reestdal Outdoor! Schrijf je in voor de Funrun2020

Teambuilding bij Hoogeveen

Teambuilding staat vaak in het teken van plezier, lol en samenwerken. En dat is bij Reestdal Outdoor niet anders! Onze locatie voor teambuilding bij Hoogeveen vind je in Balkbrug. Balkbrug ligt op een kwartier rijden van Hoogeveen. Tijdens de teambuilding ga je samenwerken, onderlinge communicatie verbeteren, elkaar op een andere manier leren kennen. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon als leuk teamuitje organiseren. De teambuilding bestaat uit verschillende leuke, sportieve acitviteiten.

Teambuilding Hoogeveen, wat zijn de activiteiten?

Tijdens de teambuilding zullen er allerlei obstakels en parcours moeten worden afgelegd. Sommige hindernissen kun je zelf overwinnen, voor andere hindernissen kun je niet zonder hulp van anderen. De teambuilding vindt plaats op de volgende plekken:

  • Het Motorikpark
  • Mini survivalbaan
  • Professionele survivalbaan

Survivallen is uitermate geschikt voor teambuilding. Kom langs met de familie of juist een leuk idee voor een bedrijfsuitje. Help elkaar over de survivalbaan door over muren en laders te klimmen, door klimtouwen te manouvreren en nóg veel meer! Een uitdagende baan waar u veel plezier aan beleeft!. Voor de kinderen is er de mini survivalbaan die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hoe sportief je bent. De baan is zo ingedeeeld dat er verschillende niveaus zijn zodat iedereen mee kan doen.

Behalve losse teambuilding activiteiten kan er ook een lunch en/of diner verzorgd worden. En als jullie er niet genoeg van kunnen krijgen, dan is het ook mogelijk om te overnachten. Reestdal Outdoor is gevestigd op Camping 't Reestdal, waardoor er met de hele groep overnacht kan worden. 

Teambuilding Hoogeveen

Boek de teambuilding bij Reestdal Outdoor

Ben je eruit en wil je de teambuilding houden bij Reestdal Outdoor? Neem dan contact met ons op en we maken er samen een geweldige dag van. Heb je nog enkele vragen en wil je extra informatie? Dan horen wij dat graag.

Teambuilding reserveren Ik heb een vraag

Over Reestdal Outdoor

Reestdal Outdoor is een buitensportbedrijf, gelegen op Camping 't Reestdal in Balkbrug. Je kunt bij Reestdal Outdoor terecht voor de leukste activiteiten. Het doel: jong en oud een geweldige dag bezorgen, actief bezig zijn in de schitterende natuurgebied het Reestdal en je conditie een flinke boost te geven. Buiten sporten is niet alleen heerlijk en gezond, maar ook nog eens perfect te combineren met een leuke activiteit. Het maakt bij Reestdal Outdoor niet uit welk seizoen het is. Wij zien slechte weeromstandigheden niet als een obstakel, behalve onweer. Graag overnachten in Balkburg? Dankzij onze samenwerking met Camping 't Reestdal, is het ook mogelijk om met een groep, ongeacht de grote, te verblijven in één van de luxe accommodaties op Camping 't Reestdal.