Boek een teambuildinguitje bij Reestdal Outdoor!

Teambuilding in de buurt van Hoogeveen

Teambuilding staat vaak in het teken van plezier, lol en samenwerken. En dat is bij Reestdal Outdoor niet anders! Onze locatie voor teambuilding bij Hoogeveen vind je in Balkbrug. Balkbrug ligt op een kwartier rijden van Hoogeveen.

Tijdens de teambuilding ga je samenwerken, onderlinge communicatie verbeteren, elkaar op een andere manier leren kennen. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon als leuk teamuitje organiseren. De teambuilding bestaat uit verschillende leuke, sportieve acitviteiten.

Ontdek de mogelijkheden

Teambuilding in de buurt van Hoogeveen, wat zijn de activiteiten?

Tijdens de teambuilding zullen er allerlei obstakels en parcours moeten worden afgelegd. Sommige hindernissen kun je zelf overwinnen, voor andere hindernissen kun je niet zonder hulp van anderen. De teambuilding vindt plaats op de volgende plekken:

  • Het Motorikpark
  • Mini survivalbaan
  • Professionele survivalbaan

Survivallen is uitermate geschikt voor teambuilding. Kom langs met de familie of juist een leuk idee voor een bedrijfsuitje. Help elkaar over de survivalbaan door over muren en laders te klimmen, door klimtouwen te manoeuvreren en nóg veel meer!

Een uitdagende baan waar je veel plezier aan beleeft! Voor de kinderen is er de mini survivalbaan die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hoe sportief je bent. De baan is zo ingedeeld dat er verschillende niveaus zijn zodat iedereen mee kan doen.

Behalve losse teambuilding activiteiten kan er ook een lunch en/of diner verzorgd worden. Naast teambuilding activiteiten wordt er ook aangeraden om een lunch en diner te organiseren. Even bijkomen en met elkaar bijkletsen of de net uitgevoerde activiteiten terughalen. Dit soort momenten zorgen er ook voor dat de band beter wordt tussen een team. 

En als jullie er niet genoeg van kunnen krijgen, dan is het ook mogelijk om te overnachten. Reestdal Outdoor is gevestigd op Camping 't Reestdal, waardoor er met de hele groep overnacht kan worden. Deze camping heeft goede faciliteiten en heeft een schitterende ligging. Zo hoeft niemand naar huis en kan er in alle rust samen de dag worden afgesloten.

Teambuilding Hoogeveen

Zeskamp; Echte teambuilding in Overijssel

Ben jij op zoek naar een echt teambuilding uitje voor verschillende afdelingen in het bedrijf? Kies dan voor een zeskamp, dat is een echt bijzondere manier van teambuilding. Zo ervaar je een gevoel van samenwerking om vervolgens te strijden tegen de andere afdelingen. Dat is een echt unieke manier van teambuilding in Overijssel. Natuurlijk sluit je een zeskamp af met een gezellige borrel, een lunch of een diner met het hele gezin.

De leukste teambuilding activiteiten nabij Hoogeveen

Ben je eruit en wil je de teambuilding houden bij Reestdal Outdoor? Neem dan contact met ons op en we maken er samen een geweldige dag van. Heb je nog enkele vragen en wil je extra informatie? Dan horen wij dat graag.

Teambuilding reserveren Ik heb een vraag

Ook voor kinderfeestjes en familiedagen

Bij Reestdal Outdoor kun je niet alleen terecht voor een goede teambuilding dag. Ook voor een familiedag of een kinderfeestje zit je bij ons goed. Onderga de bootcamp, ga op pad in het MotorikPark of ga over een van de survivalparcours. Je kan het zo gek niet bedenken. Neem nu contact op om naar de mogelijkheden te vragen.

teambuilding in de buurt van hoogeveen

Outdoor activiteiten in in de buurt van Hoogeveen

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit dat bijdraagt aan jouw gezonde leefstijl en onderling groepsgevoel binnen jouw team? Kies er dan eens voor om voor langere tijd gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Bij Reestdal bieden we tal van mogelijkheden om jouw en het team heerlijk buiten te laten sporten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Small Group Personal Training 
  • Bootcamp
  • Survivaltraining
  • Aquabootcamp
  • Gezamenlijke hardlooptraining

Ontdek alle mogelijkheden om in groepsverband te bewegen!

Over Reestdal Outdoor

Reestdal Outdoor is een buitensportbedrijf, gelegen op Camping 't Reestdal in Balkbrug. Je kunt bij Reestdal Outdoor terecht voor de leukste activiteiten nabij Hoogeveen.

Het doel: jong en oud een geweldige dag bezorgen, actief bezig zijn in de schitterende natuurgebied het Reestdal en je conditie een flinke boost te geven. Bedrijven kunnen bij ons terecht, maar ook verenigingen en natuurlijk organiseren wij ook voor scholen verschillende en diverse activiteiten!

Buiten sporten is niet alleen heerlijk en gezond, maar ook nog eens perfect te combineren met een leuke activiteit. Het effect hiervan is dat je er veel energie van krijgt en met een goed gevoel naar huis gaat. Het maakt bij Reestdal Outdoor niet uit welk seizoen het is. Wij zien slechte weeromstandigheden niet als een obstakel, behalve onweer.

Graag overnachten in Balkburg? Dankzij onze samenwerking met Camping 't Reestdal, is het ook mogelijk om met een groep, ongeacht de grote, te verblijven in één van de luxe accommodaties op Camping 't Reestdal.