Boek nu een survivalles Schrijf je in voor de Funrun2023

Survival in Overijssel: kom naar Reestdal Outdoor

Survivallen is leuk! Lekker bezig zijn in de natuur, jezelf uitdagen, hindernissen trotseren en nog veel meer. Survivallen gaat niet alleen over kracht, maar ook over techniek. Dit is dan ook waar onze survival les in Overijssel op gericht is: een combinatie vinden tussen doorzetten, kracht gebruiken en de juiste technieken gebruiken om het parcours te overwinnen!

Survival als groepsactiviteit

Survivallen is een perfect groepsuitje. Je kunt elkaar in een groep namelijk extra uitdagen, extra stimuleren en extra motiveren om alles uit je lichaam te halen. Je kan een survivaltraining bijvoorbeeld als familiedag-activiteit organiseren, maar het is ook uitstekend geschikt voor teambuilding binnen bedrijven. Je leert je collega's op een hele nieuwe manier kennen, wat de sfeer en de verbondenheid binnen het bedrijf zeer ten goede kunnen komen. 

Wat ga je doen bij Survival Overijssel?

Tijdens onze survivallesssen in Overijssel ga je verschillende survival activiteiten afwerken. In het survivalparcours, dat op de foto hierboven is afgebeeld, ga je slingeren, in netten klimmen, over balken lopen en nog veel meer. Alleen deze baan afleggen is al een perfecte workout! Met survival train je verschillende delen van je lichaam, alswel je conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en nog veel meer. Survival in Overijssel is dus een workout voor zowel lichaam als geest!

Boek nu jouw survivalles

Wil je niets missen van onze survivaltraining? Boek dan nu een survivalles en kom lekker trainen. Wedden dat je het leuk vindt?!

Boek jouw survivalles