schoolreisje overijssel

Wie organiseert dit jaar het schoolreisje van jullie school? Kies je voor een avontuurlijk uitje voor iedereen? Goed nieuws, want je bent helemaal op de juiste plek. Reestal Outdoor is namelijk de plek voor écht leuke schoolreisjes. Snel verder lezen dus...

Reserveren Informatie aanvragen 

Een schoolreisje organiseren?

Het organiseren van een schoolreisje is vaak nog best een hele leuke klus. Vooral als je op zoek gaat naar een nieuwe bestemming is het spannend om te kiezen. Het is dan ook fijn om de organisatie over te laten in vertrouwde handen met jarenlange ervaring. Daarvoor ben je bij Reestdal Outdoor op de juiste locatie. Wij organiseren al vele jaren actieve schoolreisjes die de kids niet snel vergeten. 

Onze schoolreisjes bieden een leuke mix tussen ontspanning en actief bezig zijn. Dat kan bijvoorbeeld in ons stoere Motorikpark of op de coole survivalbaan. Samenwerking tussen de kids en samen plezier maken staan bij ons voorop en onze instructeurs weten hoe ze elk kind moeten betrekken bij de activiteiten. Op die manier beleeft iedereen, van jong tot oud, een ontspannen dag bij Reestdal Outdoor.

Waar moet je allemaal aan denken tijdens het organiseren van een schoolreisje?

1. Wat wil je gaan doen tijdens het schoolreisje? Ga je voor een actieve dag of liever een leerzame dag? Moeten de kinderen speciale kleding aan, bijvoorbeeld bij het survivallen of een zes-kamp?

2. Hoe ga je er heen? Je kunt voor de hele school bussen huren, of als de school in de omgeving Balkbrug zit kunnen de oudere kinderen op de fiets. 

3. Nemen de kinderen zelf lunch mee? Dat kan natuurlijk, maar als je het extra speciaal wil maken kun je je ook volledig laten ontzorgen, dan regelen wij alles voor jouw school. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontdek het zelf! 

Meer informatie

leukste schoolreisje Overijssel

Bekijk hier meer foto's

Leukste schoolreisje in Overijssel

Natuurlijk zijn we zelf enthousiast over de mogelijkheden om het leukste schoolreisje in Overijssel te organiseren bij Reestdal Outdoor, maar gelukkig horen we tijdens en na de schoolreisjes ook veel enthousiaste reacties. Of het nou het Motorikpark is waar de kids zich volop kunnen uitleven op alle toestellen of het sportveld waar de kids lekker actief kunnen sporten en spelen. Ook onze survivalbaan is iets om niet te vergeten. Wel belangrijk... een setje schone kleding want we kunnen niet garanderen dat je schoon blijft :).

 

Veel gestelde vragen over onze schoolreisjes

Hebben jullie ook arrangementen voor schoolreisjes?

Jazeker, we bieden diverse arrangementen. Neem even contact op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Voor welke leeftijd zijn de schoolreisjes geschikt?

Onze locatie is geschikt voor alle leeftijden en we passen elk schoolreisje aan op de leeftijd van de kids. Qua niveau en moeilijkheidsgraad zijn de mogelijkheden bij Reestdal Outdoor eindeloos. Zowel voor de basisschool als de middelbare school zijn onze schoolreisjes geschikt.

Kan ik ook een halve dag met mijn school komen?

We bespreken graag de mogelijkheden om een schoolreisje van een halve dag bij Reestdal Outdoor te organiseren.

Zijn er ook schoolreisjes voor scholen met speciaal onderwijs?

Reestdal Outdoor is met name geschikt voor kinderen met bijzondere aandacht in het speciaal onderwijs. Lees er hier meer over.