Familiedag organiseren bij Reestdal Outdoor

Gezelligste familiedag bij Reestdal Outdoor vlakbij Hardenberg

Het is er weer tijd voor, de altijd gezellige familiedag! Een dag die in het teken staan van familie, gezelligheid en leuke activiteiten doen. En daarvoor ben je bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres. Tijdens de familiedag maak je bij ons namelijk gebruik van het Motorikpark en de survivalbanen.

Om van een familiefeest een onvergetelijke dag te maken gebruiken wij de volgende parken en banen: 

  • Motorikpark

Het MotorikPark is een park vol met toestellen waar je op verschillende manieren overheen kunt. Tijdens een familiedag wordt het Motorikpark gebruikt voor teamwork! Met elkaar de hindernissen passeren in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt! Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren

  • Survivalbanen

Er is de beschikking over een mini survivalbaan en een professionele survivalbaan. De combinatie van beide survivalbanen zorgt ervoor dat er voor iedereen opdrachten op passend niveau zijn. Over water slingeren, door tunnels kruipen, over klimnetten heen gaan of over muren klimmen. Het komt allemaal aan bod tijdens onze familiedag in de buurt van Hardenberg.

Jouw familiedag bij Hardenberg uitbreiden

Bij Reestdal Outdoor breidt je het familie-uitje eenvoudig uit met een lunch, diner of zelfs een overnachting. Wij werken samen met proefkamer het Reestdal. Zij serveren de lekkerste gerechten uit het Reestdal. Voor een overnachting kun je terecht bij Camping 't Reestdal. Reestdal Outdoor is gevestigd op deze gezellige camping, waardoor er niet extra gereisd hoeft te worden.

Familiedag Hardenberg

Wil je overnachten?

Krijg je geen genoeg van het plezier en de gezelligheid van het uitje? Maak dan van je familiedag een familieweekend! Gelegen op Zomerlicht, kun je hier heerlijk overnachten via groepskamperen of met het huren van luxe accommodaties. Deze zijn van alle gemakken voorzien waardoor je helemaal niets tekort zult komen. Ontdek de mogelijkheden voor je familie en geniet van niet 1 maar 2 dagen bij Reestdal Outdoor. 

Ja, ik wil komen overnachten!

De familiedag organiseren

Zijn jullie er over uit en vieren jullie de familiedag bij Reestdal Outdoor? Neem dan contact met ons op en wij lichten je graag in over alle opties. Ook als je vragen hebt, dan horen wij dat graag. Tot snel bij jullie familiedag!

Familiedag organiseren

Ook voor schoolgroepen

Naast een leuke familiedag kun je bij ons ooke en super schooluitje organiseren. Of het nu gaat om een sportdag, een schoolreisje of een gymles: wij zorgen er voor dat het onvergetelijk wordt! Kies je bijvoorbeeld voor een sportdag, dan kies je voor een uitgebreide dag vol met de leukste sporten. De sportdag is te reserveren voor minimaal 20 personen. 

Plan je schoolreisje

Een schoolreisje bij Reestdal Outdoor wordt onvergetelijk! De kinderen kunnen de leukste onderdelen van onze outdoorlocatie bezoeken. Zo kunnen ze heerlijk bezig gaan in het MotorikPark, onze beweegtuin emt heel veel toestellen die de motoriek voor zowel jongeren als volwassenen op een leuke manier stimuleren. Ook is er een superleuke survivalbaan, een mooi sportveld en natuurlijk het prachtige landschap 't Reestdal. Hier kan lekker gewandeld en gerend worden. 

Reserveer nu je schooluitje