Familiedag organiseren bij Reestdal Outdoor Schrijf je in voor de Funrun2019

Gezelligste familiedag in Hardenberg en omstreken

Het is er weer tijd voor, de altijd gezellige familiedag! Een dag die in het teken staan van familie, gezelligheid en leuke activiteiten doen. En daarvoor bent u bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres. Tijdens de familiedag maak je bij ons namelijk gebruik van het Motorikpark en de survivalbanen.

Om van een familiefeest een onvergetelijke dag te maken gebruiken wij de volgende parken en banen: 

  • Motorikpark

Het MotorikPark is een park vol met toestellen waar je op verschillende manieren overheen kunt. Tijdens een familiedag wordt het Motorikpark gebruikt voor teamwork! Met elkaar de hindernissen passeren in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt! Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren

  • Survivalbanen

Er is de beschikking over een mini survivalbaan en een professionele survivalbaan. De combinatie van beide survivalbanen zorgt ervoor dat er voor iedereen opdrachten op passend niveau zijn. Over water slingeren, door tunnels kruipen, over klimnetten heen gaan of over muren klimmen. Het komt allemaal aan bod tijdens onze familiedag in Hardenberg en omgeving.

De familiedag bij Hardenberg uitbreiden

Bij Reestdal Outdoor breidt je het familie-uitje eenvoudig uit met een lunch, diner of zelfs een overnachting. Wij werken samen met proefkamer het Reestdal. Zij serveren de lekkerste gerechten uit het Reestdal. Voor een overnachting kun je terecht bij Camping 't Reestdal. Reestdal Outdoor is gevestigd op deze gezellige camping, waardoor er niet extra gereisd hoeft te worden.

Familiedag Hardenberg

De familiedag organiseren

Zijn jullie er over uit en vieren jullie de familiedag bij Reestdal Outdoor? Neem dan contact met ons op en wij lichten u graag in over alle opties. Ook als u vragen heeft, dan horen wij dat graag. Tot snel bij jullie familiedag!

Familiedag organiseren