Een overzicht van onze groepsuitjes

Groepsuitje in Overijssel

Ga jij een groepsuitje in Overijssel organiseren?

Heb je iets speciaals te vieren of wil je gewoon een leuk dagje weg met vrienden of familie, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze groepsuitjes in Overijssel. In Balkbrug, midden in het idyllische natuurgebied het Reestdal, organiseren wij diverse leuke en uitdagende groepsuitjes. Het zijn stuk voor stuk sportieve uitjes waarbij gebruik wordt gemaakt van ons Motorikpark en survivalbanen. Maar geen zorgen, de activiteiten kunnen op elk niveau worden uitgevoerd. Bij onze groepactiviteiten staan plezier en gezelligheid voorop! Dat is immers wat je mag verwachten van een groepsuitje in Overijssel.

Verrassend groepsuitje in Overijssel

Het organiseren van een groepsuitje is vaak een flinke uitdaging. Zoveel mensen, zoveel wensen zeggen we wel eens. Bovendien is het vaak lastig een uitje te vinden wat mensen nog niet vaak hebben gedaan. Zit jij met je handen in het haar en wil je een groepsuitje in Overijssel organiseren, maar kom je er niet uit? Neem dan contact op met Reestdal Outdoor. Wij hebben jarenlang ervaring in het organiseren van echt leuke en originele groepsuitjes en stellen samen met jou een onvergetelijk programma op. Met een breed scala aan outdoor activiteiten weten we altijd een passend programma te organiseren voor jouw bedrijfsuitje. We hebben hierbij ook de mogelijkheid om lunch, diner of tussendoortjes te laten verzorgen en zelfs een overnachting op Zomerlicht behoort tot de mogelijkheden. 


Groepsuitje Overijssel

De leukste groepsuitjes in Overijssel

In Overijssel zijn vele leuke groepsuitjes te doen. Maar zo leuk als bij Reestdal Outdoor worden ze nergens! Alle groepsuitjes kunnen volledig worden afgestemd op jullie wensen en behoeften. Zo zijn alle activiteiten voor iedereen leuk en uitdagend. Voor de volgende groepsuitjes in Overijssel ga je naar Reestdal Outdoor.

Ga jij in 2024 een uitje voor een groep organiseren, bijvoorbeeld voor een familie, school, vriendengroep, vereniging, kerk of bedrijf? Wij helpen je graag bij de organisatie van een onvergetelijk uitje.

Boek je groepsuitje in Overijssel!

of bekijk de foto's van enkele geslaagde bedrijfsuitjes