Vacature sport instructeur (8-16 uur)

Wil jij werken in de buitenlucht in het prachtige Reestdal en heb je ervaring als sport instructeur of ben je bereid dit te leren? Dan is deze functie wellicht voor jou weg gelegd.

 Reestdal Outdoor is op zoek naar een (ervaren) sportinstructeur met een flexibele instelling.

 

Reestdal Outdoor

Reestdal Outdoor is een buitensportbedrijf gelegen op camping 't Reestdal in Balkbrug (Drenthe/Overijssel). Sinds 2014 geven wij de gehele week sportlessen aan inwoners van Balkbrug en omgeving. Daarnaast worden er regelmatig feesten en partijen gehouden, allen met een sportief karakter. Reestdal Outdoor heeft zijn naam te danken aan het prachtige natuurgebied het Reestdal, dat zich kenmerkt door heide, bos en het beekdalriviertje 'De Reest'. 

Het Reestdal Outdoor team is jong en creatief en is gemotiveerd om iedereen te helpen met zijn of haar persoonlijke (sport)doelen.  

Wat ga je doen?

Als sport instructeur bij Reestdal Outdoor begeleid jij onze sporters tijdens de volgende lessen:

- Bootcamp
- Survival
- Outdoor Power Challenge
- Gewichtheffen/krachttraining
- Small group trainingen
- Optioneel Personal training
- Optioneel begeleiden van feesten en partijen

In de eerste periode ga je meedraaien met verschillende lessen om te kijken waar jouw krachten liggen en om samen te kijken wat het beste bij jou past. Indien nodig is er ook interne opleiding mogelijk.

Wie ben jij?

Jij bent een sportieve, creatieve en enthousiaste  instructeur, of bereid om hier naar toe te groeien, met een passie voor outdoor sporten. Je wilt het liefst de hele dag anderen enthousiasmeren met jouw kennis van sport en samen met onze sporters doelen bereiken die zij hebben gesteld. 

Wat breng je met je mee?

- MBO werk- en denkniveau
- Afgeronde sportopleiding (CIOS, sport&bewegen niveau 3/4) of specifieke trainersdiploma’s
- Flexibele instelling qua werktijden, waarbij de nadruk ligt op de avonden. Uiteraard zul je na een introductieperiode jouw vaste groepen toebedeeld krijgen en dus vaste tijden.

Wat mag je van ons verwachten?

- Je komt ons team versterken en krijgt een flexibel contract (8-16 uur) voor de duur van 6 maanden. Wanneer dit goed bevalt van beide kanten is er uitzicht op uitbreiding van uren en behoort een vast contract tot de mogelijkheden;

- Je krijgt een gratis sportabonnement;
- Marktconform salaris;
- Bedrijfskleding;
- Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de outdoor sport;

Ben jij de sportinstructeur die ons enthousiaste team komt versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Heb je vragen? Bel of mail met ons:
Telefoon: 0642135943 Mail: info@reestdaloutdoor.nl

Bekijk onze website, Facebook en Instagram voor meer informatie!