Meer info over de zeskamp in Overijssel!

Sportieve zeskamp in Overijssel

Ben je op zoek naar een sportief schoolreisje, sportdag of kinderfeestje waar ze het nog tijden over zullen hebben? Organiseer dan in samenwerking met Reestdal Outdoor een zeskamp! Onze zeskamp in Overijssel wordt gehouden in Balkbrug. Op ons sportveld kan de zeskamp worden gehouden met verschillende sport- en spelactiviteiten. De 6-kamp is zo ingericht zodat iedereen kan meedoen en het naar zijn of haar zin heeft. Plezier en samenwerken staan immers voorop! Op basis van uw wensen en/of buget werken wij een op maat gemaakte dag vol avontuur uit!

Wie wint de zeskamp?

Tijdens de zeskamp worden kleine wedstrijdjes gehouden. Per onderdeel kunnen er punten worden gescoord die uiteindelijk bij elkaar opgeteld worden en de winnaar bepaald. Maar geen zorgen! Meedoen is belangrijker dan winnen. Door de verschillende onderdelen is er voor iedereen iets leuks te doen. Aan het eind van de dag liggen de kinderen uitgeput op het gras na te genieten van een leuke zeskamp!

Een zeskamp in Overijssel organiseren?

Meer informatie aanvragen over de zeskamp

Zeskamp Overijssel

Andere activiteiten voor een schoolreisje

Naast een zeskamp zijn er ook vele andere opties mogelijk voor een geslaagd schoolreisje. Bij Reestdal Outdoor kun je terecht voor stoere en leuke outdoor activiteiten:

  • MotorikPark
  • Mini Survivalbaan
  • Professionele Survivalbaan
  • Prachtige landschap 't Reestdal

Er is genoeg te beleven voor alle leeftijden. Een dag of misschien wel een weekend vol plezier, teambuilding en gezelligheid. Op basis van uw wensen en/of budget werken wij aan een op maat gemaakt dag, weekend of week. Dat wordt avontuurlijk genieten!

Mogelijkheden voor een schoolreisje

Kinderfeestje Meppel

Is jouw kind binnenkort jarig en ben je op zoek naar een actieve zeskamp in Overijssel? Dan is een kinderfeestje in Meppel het perfecte uitje voor jouw zoon of dochter en de vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens dit actieve uitje kunnen ze heerlijk sporten en je kunt er zelfs een heerlijk hapje eten en drinken. Denk hierbij aan snacks, patat en natuurlijk iets te drinken. Dit zeskamp in Overijssel is ideaal en kan helemaal op maat gemaakt worden, dus voor ieder feest is er een mogelijkheid.