Schrijf je in voor de survival! Schrijf je in voor de Funrun2020

Leukste survival in Hardenberg en omstreken

Het leuke van survivallen is de uitdaging van het parcour en de variatie aan hindernissen, waarbij je zelf bepaalt hoe je de hindernis overwint. Daarbij is techniek belangrijk, want het volledige parcour puur op kracht afleggen is haast niet te doen. Tijdens de survivallessen zullen we aandacht besteden aan de verschillende technieken.

Wat kom je tegen tijdens de survival bij Hardenberg?

De verschillende technieken kun je vervolgens in praktijk brengen op onze professionele survivalbaan. Het is een uitdagende baan die bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, traingels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iritouwen, lianen, daknet en nog véél meer! Kun jij het aan?

Survival Hardenberg

Wat train ik met survivallen?

Behalve dat een survivalparcour afleggen erg leuk is, zorgt het er ook voor dat je fysiek en conditie verbeterd. Door te survivallen train je je conditie en uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en doorzettingsvermogen. Een erg leuke manier om fitter te worden!

Survival voor bedrijven

Survival bij Reestdal Outdoor is ontzettend goed voor teambuilding. Leer je collega's op een andere manier kennen, lekker actief bezig zijn, ook leuk voor de minder sportieve collega's en een dag die je niet zult vergeten! Zo is er de mini survivalbaan die leuk is voor kinderen, maar ook volwassenen ervaren deze als zeer leuk. Een baan waar je over water moet slingeren en kruipen door tunnels. De baan is zo ingedeeld dat er verschillende niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is.

Daarnaast is er ook de professionele survivalbaan die een stuk uitdagender is. Met klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog veel meer heeft u hier uw handen vol aan. De ultieme uitdaging voor volwassenen. 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Schrijf je in voor de survival bij Hardenberg

Onze survivalbaan vind je in Balkbrug op zo'n 20 minuten van Hardenberg. Ben je niet bekend met survivallen, maar wil je wel een keertje meedoen. Dat kan! Geef je dan op voor een gratis proefles. Heb je al vaker aan survival gedaan en wil je wekelijks deelnemen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Proefles survival aanvragen Wekelijks survivallen