Schrijf je in voor de survival! Schrijf je in voor de Funrun2020

Leukste survival in Hardenberg en omstreken

Het leuke van survivallen is de uitdaging van het parcour en de variatie aan hindernissen, waarbij je zelf bepaalt hoe je de hindernis overwint. Daarbij is techniek belangrijk, want het volledige parcour puur op kracht afleggen is haast niet te doen. Tijdens de survivallessen zullen we aandacht besteden aan de verschillende technieken.

Wat kom je tegen tijdens de survival bij Hardenberg?

De verschillende technieken kun je vervolgens in praktijk brengen op onze professionele survivalbaan. Het is een uitdagende baan die bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, traingels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iritouwen, lianen, daknet en nog véél meer! Kun jij het aan?

Survival Hardenberg

Wat train ik met survivallen?

Behalve dat een survivalparcour afleggen erg leuk is, zorgt het er ook voor dat je fysiek en conditie verbeterd. Door te survivallen train je je conditie en uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en doorzettingsvermogen. Een erg leuke manier om fitter te worden!

Schrijf je in voor de survival bij Hardenberg

Onze survivalbaan vind je in Balkbrug op zo'n 20 minuten van Hardenberg. Ben je niet bekend met survivallen, maar wil je wel een keertje meedoen. Dat kan! Geef je dan op voor een gratis proefles. Heb je al vaker aan survival gedaan en wil je wekelijks deelnemen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Proefles survival aanvragen Wekelijks survivallen