Schrijf je in voor de survival!

Leukste survival in de buurt van Hardenberg

Het leuke van survivallen is de uitdaging van het parcour en de variatie aan hindernissen, waarbij u zelf bepaalt hoe u de hindernis overwint. Daarbij is techniek belangrijk, want het volledige parcour puur op kracht afleggen is haast niet te doen. Tijdens de survivallessen zullen we aandacht besteden aan de verschillende technieken.

Wat komt u tegen tijdens de survival bij Reestdal Outdoor?

De verschillende technieken kunt u vervolgens in praktijk brengen op onze professionele survivalbaan. Het is een uitdagende baan die bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, traingels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iritouwen, lianen, daknet en nog véél meer! Kunt u het aan?

Survival Hardenberg

Wat train ik met survivallen?

Behalve dat een survivalparcour afleggen erg leuk is, zorgt het er ook voor dat u fysiek en conditie verbeterd. Door te survivallen train u uw conditie en uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en doorzettingsvermogen. Een erg leuke manier om fitter te worden!

Survival voor bedrijven

Survival bij Reestdal Outdoor is ontzettend goed voor teambuilding. Leer uw collega's op een andere manier kennen, lekker actief bezig zijn, ook leuk voor de minder sportieve collega's en een dag die u niet zult vergeten! Zo is er de mini survivalbaan die leuk is voor kinderen, maar ook volwassenen ervaren deze als zeer leuk. Een baan waar je over water moet slingeren en kruipen door tunnels. De baan is zo ingedeeld dat er verschillende niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is.

Daarnaast is er ook de professionele survivalbaan die een stuk uitdagender is. Met klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog veel meer. Hier heeft u uw handen vol aan. De ultieme uitdaging voor volwassenen. 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Schrijf uzelf in voor de survival vlakbij Hardenberg

Onze survivalbaan vindt u in Balkbrug op zo'n 20 minuten van Hardenberg. Bent u niet bekend met survivallen, maar wilt u wel een keertje meedoen. Dat kan! Geef u dan op voor een gratis proefles. Heeft u al vaker aan survival gedaan en wilt u wekelijks deelnemen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Proefles survival aanvragen Wekelijks survivallen

Ook geschikt voor schoolkampen

Bij Reestdal Outdoor kunt u niet alleen terecht voor de leukste en stoerste activiteiten voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en voor teambuilding, maar al onze activiteiten/survivalbanen zijn ook erg geschikt voor schoolkampen en verenigingen. Reestdal Outdoor biedt namelijk ook voor deze groepen leuke schoolreisjes en werkweken aan, waarbij sport natuurlijk centraal staat! Reestdal Outdoor start de schoolreisjes en werkweken vanaf Camping 't Reestdal en zal er gebruik gemaakt worden van deze mooie locaties:

  • MotorikPark
  • Mini en grote survivalbaan
  • Landschap 't Reestdal
  • Sportveld

Naast deze leuke  activiteiten, bieden wij samen met Camping 't Reestdal ook diverse accommodaties aan voor prettige overnachtingen tijdens het schoolreisje of werkweek. Gezellig met elkaar verblijven in een dassenhut, chalet of luxe kamperen in een safaritent. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Schoolkamp reserveren