Schrijf je in voor de Funrun2022

Outdoor activiteiten in Overijssel

In de lente en zomer zoeken veel sportfanaten de frisse buitenlucht weer op. De temperatuur stijgt en dat nodigt uit om buiten te sporten. Dat juichen wij van harte toe, want wat is er nou fijner dan buiten sporten? Maar ook tijdens de herfst en winter is de natuur een lust voor het oog en geschikt om in te sporten.

Wij zien weersomstandigheden niet als een belemmering, maar juist al een uitdaging. Bij elk weertype zijn er weer andere trainvoordelen en uitdagingen. Vandaar dat wij bij Reestdal Outdoor het hele jaar door outdoor activiteiten in Overijssel organiseren. Doordat je buiten sport, krijg je frisse lucht en daglicht, twee essentiële aspecten om je fit en opgewekt te voelen.

Outdoor activiteiten Overijssel

Welke outdoor activiteiten kan ik volgen in Overijssel?

Wij organiseren outdoor activiteiten die gericht zijn op fitter worden en progressie boeken, maar ook activiteiten in het teken van plezier en vermaak behoren tot de mogelijkheid. Alle activiteiten kunnen worden afgestemd op leeftijd en niveau, zodat iedereen een leuke en uitdagende activiteit heeft. 

Activiteiten voor volwassenen Activiteiten voor kinderen

Outdoor activiteiten voor groepen

Behalve individuele activiteiten verzorgen we ook groepsactiviteiten. Of het nou een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje is, wij denken graag met je mee en verzorgen de dag van begin tot eind. Ook een dag met lunch/diner en zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Ook voor groepen kinderen zijn er veel mogelijkheden, denk aan schoolreisjes, werkweken of schoolkampen.

Over Reestdal Outdoor

Ons outdoorbedrijf is gevestigd op Camping 't Reestdal in Balkbrug, dichtbij Hardenberg, Meppel en Hoogeveen. Ons doel is actief bezig zijn in de natuur om met plezier af te vallen, spieren te versterken en je conditie een boost te geven! Naast de outdoor sportlessen voor volwassen en en kinderen organiseren we ook kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een bedrijf dat meedenkt bij de organisatie van sportieve activiteiten in de natuur.

Ja, ik wil graag meer weten

Kinderfeestjes organiseren in Overijssel

Kinderfeestjes zijn altijd erg populair en worden dan maar ook al te graag georganiseerd en gehouden. Bij Reestdal Outdoor vind je diverse leuke activiteiten die erg geschikt zijn voor een kinderfeestje. Reestdal Outdoor heeft voor kinderfeestjes een aantal fantastische parken en banen tot hun beschikking.

In het MotorikPark kan iedereen met veel plezier zich uitleven, dankzij de vele speeltoestellen. Op de mini survivalbaan word je getest hoe snel je bij de finish bent en is voor zowel kleine groepen als zowel grote groepen erg leuk! Houd je van uitdagingen? Onze professionele survivalbaan beschikt over diverse obstakels, zoals balken, monkeybals, traigels, swingovers en nog veel meer... Leuke kinderfeestjes organiseer je bij Reestdal Outdoor!

De kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor duren 2 tot 4 uur, zijn geschikt voor minimaal 6 personen de prijs varieert van 10 tot 15 euro p.p. Afhankelijk van je wensen. Wil je graag meer weten over de kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor? Stel gerust je vraag. Wij lichten graag de mogelijkheden toe! 

Teamuitje in Overijssel

Op stap met het hele bedrijf? Ook voor een teambuilding-dag is Reestdal Outdoor "The place to be". Je kunt hier namelijk alle kanten op. Van survivalen tot bootcamps en nog veel meer. Onze outdooractiviteiten in Overijssel bieden voor iedereen een actief dagje uit. Meer weten? Neem snel contact met ons op.

 

Informatie opvragen

De Haar 5
7707PK Balkbrug
Tel: 06-42135943
info@reestdaloutdoor.nl