Schrijf je in voor de Funrun2020

Outdoor activiteiten in Overijssel

In de lente en zomer zoeken veel sportfanaten de frisse buitenlucht weer op. De temperatuur stijgt en dat nodigt uit om buiten te sporten. Dat juichen wij van harte toe, want wat is er nou fijner dan buiten sporten? Maar ook tijdens de herfst en winter is de natuur een lust voor het oog en geschikt om in te sporten. Wij zien weersomstandigheden niet als een belemmering, maar juist al een uitdaging. Bij elk weertype zijn er weer andere trainvoordelen en uitdagingen. Vandaar dat wij bij Reestdal Outdoor het hele jaar door outdoor activiteiten in Overijssel organiseren. Doordat je buiten sport, krijg je frisse lucht en daglicht, twee essentiële aspecten om je fit en opgewekt te voelen.

Outdoor activiteiten Overijssel

Welke outdoor activiteiten kan ik volgen in Overijssel?

Wij organiseren outdoor activiteiten die gericht zijn op fitter worden en progressie boeken, maar ook activiteiten in het teken van plezier en vermaak behoren tot de mogelijkheid. Alle activiteiten kunnen worden afgestemd op leeftijd en niveau, zodat iedereen een leuke en uitdagende activiteit heeft. 

Activiteiten voor volwassenen Activiteiten voor kinderen

Outdoor activiteiten voor groepen

Behalve individuele activiteiten verzorgen we ook groepsactiviteiten. Of het nou een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje is, wij denken graag met je mee en verzorgen de dag van begin tot eind. Ook een dag met lunch/diner en zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Over Reestdal Outdoor

Ons outdoorbedrijf is gevestigd op Camping 't Reestdal in Balkbrug, dichtbij Hardenberg, Meppel en Hoogeveen. Ons doel is actief bezig zijn in de natuur om met plezier af te vallen, spieren te versterken en je conditie een boost te geven! Naast de outdoor sportlessen voor volwassen en en kinderen organiseren we ook kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een bedrijf dat meedenkt bij de organisatie van sportieve activiteiten in de natuur.

Ja, ik wil graag meer weten