« Terug naar overzicht

schoolkampen/verenigingen

Reserveren Informatie aanvragen

Bij Reestdal Outdoor kun je terecht voor stoere en leuke Outdoor activiteiten. Reestdal Outdoor biedt uitdagende en leuke schoolreisjes en werkweken aan waarbij Outdoor sporten centraal staat! De schoolreisjes en werkweken zullen vanaf camping ’t Reestdal gegeven worden en zal er gebruik gemaakt gaan worden van de volgende locaties:

  • Onze unieke MotorikPark: Het MotorikPark is een beweegtuin met heel veel toestellen die de motoriek van kinderen en volwassen op spelende wijs stimuleren. Het MotorikPark kan gebruikt worden voor circuits gericht op: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht. Of te wel het MotorikPark is een park waar iedereen met veel plezier zich lekker kan uitleven, en waar ook nog (onbewust) geleerd wordt.
  • Onze mini survivalbaan: Sinds juni 2014 kunnen wij met trots zeggen dat wij een mini survivalbaan tot onze beschikking hebben voor kinderfeestjes. Op deze mini survivalbaan kunnen survivaltechnieken aangeleerd en uitgevoerd worden en kan iedereen zijn of haar energie volledig in kwijt.
  • De grote survivalbaan: Naast onze mini survivalbaan beschikken wij vanaf september 2015 ook over een professionele survivalbaan! Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor de stoere wat oudere kids is dit natuurlijk de ultieme uitdaging!  
  • Prachtige landschap ’t Reestdal: Reestdal Outdoor bevindt zich in het prachtige natuurgebied ’t Reestdal dat bestaat uit bos, water en heide. Tijdens de Outdoor activiteiten kunnen wij uitstekend gebruik maken van de mooie natuur tijdens bijvoorbeeld een Bootcamp les (en misschien komen we nog wel Reestdal dieren tegen!)
  • Het sportveld: Tot slot hebben wij een sportveld tot onze beschikking waar verschillende sport en spel activiteiten gehouden kunnen worden (zoals volleyballen, 6- kamp etc.)
  • Overige faciliteiten : Verder zullen we tijdens schoolreisjes en werkweken gebruik maken van de overige faciliteiten die camping  ’t Reestdal en Reestdal Outdoor te bieden heeft. Zo zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden (dassenhut, chalet, tent) en kan er gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld het toilet gebouw en de kantine.

Voor uw leerlingen verzorgen wij een schoolreisje of werkweek met veel actie en afwisseling waarin zij de aspecten en technieken van de Outdoor sport leren kennen, maar plezier en samenwerken staat voorop! Iedereen kan meedoen en iedereen kan laten zien waar hij of zij goed in is! Zo wordt het voor iedereen een onvergetelijk schoolreisje/ werkweek.

Op basis van uw wensen en/ of buget werken wij een op maat gemaakte dag/ week, vol avontuur uit!