« Terug naar overzicht

Bootcamp

Bootcamp is de sport van nu! Aan de hand van oefeningen met lichaamsgewicht ga jij in de prachtige natuur van het Reestdal de strijd aan met je zelf. Bootcamp klinkt heel zwaar, maar het is geschikt voor iedereen! Het is de sport die zorgt dat jij in korte tijd in optimale vorm komt.

Prijs: Abonnement vanaf €20,00 per maand

Duur: 1 uur

Reserveren Informatie aanvragen

Hoe zien de lessen er uit?

Wanneer het daglicht het toelaat gaan we altijd de bos in of de heide op. Onze instructeurs kennen vele routes door het schitterende Reestdal, waarbij je tijdens de lessen ook nog iets anders te genieten hebt. Daardoor is geen les hetzelfde. In de wintermaanden trainen we op ons eigen Motorikpark. Daar kunnen we onder goede verlichting en door gebruik te maken van verschillende toestellen, een lekkere work-out voor je verzorgen. Daarnaast is er nog de City Bootcamp, waarbij we door het dorp Balkbrug gaan.

 

Kenmerken van Bootcamp

  • Je traint in een groep, maar doet dit op je eigen niveau

  • Het is Full-body work-out, alle spiergroepen worden getraind

  • Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd (High Intensity Training)

  • Veel variatie in de lessen, het is nooit saai

  • Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter

  • Gezellig, maar technisch lekker bewegen.

  • Of voor de volle 100 procent kapot gaan, waarbij techniek voorop staat

 

Voor wie?

Bootcamp is voor iedereen geschikt. Van beginnende (ik moet mezelf van de bank afhalen) sporters tot gevorderde sporters, iedereen kan met onze verschillende variaties van Bootcamp mee doen

Beginnende sporter of geblesseerd?

Voor de jou hebben we de Comebackgroep, de Walking Bootcamp en de reguliere Bootcamp voor beginners.

Gevorderde sporter?

Voor jou hebben we de reguliere zwaardere variant van Bootcamp. Daarnaast hebben we Power Bootcamp waar je gebruik maakt van ons gewichten assortiment en Obstacle Bootcamp waar we Bootcamp combineren met onze survivalbaan. Maar je kunt ook eens aan onze Crossfit variant denken: de Outdoor Power Challenge (OPC)

Proefles?

Wil jij eens kennismaken met bootcamp? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende gratis proefles!

 

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.