Schrijf je in voor de Funrun2022
« Terug naar overzicht

Outdoor Power Challenge

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

De Outdoor Power Challenge (OPC) is een les voor de gevorderde bootcampers waarin je steeds weer de strijd met jezelf en de anderen om je heen aangaat! 

Wat is Outdoor Power Challenge?

Outdoor Power Challenge zorgt ervoor dat je supersnel  super fit raakt en is gebaseerd op de Amerikaanse hype Crossfit. Outdoor Power Challenge combineert het beste van verschillende sporten en in een uur tijd krijg je een full body workout.

Hoe zien de lessen eruit?

Kracht, conditie en een hoge vetverbranding zijn de kenmerken van Outdoor Power Challenge. Tijdens de lessen zullen er verschillende soorten gewichten uit de kast getrokken worden als kettebels, tractorbanden, wallballs, pull up bars etc. De oefeningen die we daar mee gaan doen zijn voornamelijk natuurlijke lichaamsbewegingen als duwen, stoten, tillen, klimmen, springen, rennen en (op) trekken. De oefeningen zullen op een hoge intensiteit en zo snel mogelijk goed uitgevoerd worden, elke les zul je weer het uiterste van jezelf vragen.

Techniek

Techniektraining is uiterst belangrijk bij Outdoor Power Challenge. Tijdens de training zullen veel aandacht besteden aan het goed uitvoeren van de oefeningen zodat een algehele fitheid snel bereikt zal worden.  Het doel van deze les is: keihard samen trainen, en soms zelfs afzien, maar altijd met een voldaan gevoel vertrekken!  

Tijdens de lessen maken we gebruik van ons overdekte crossfit rek en de daar omliggende ruimte.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij toe aan een uitdaging? En wil jij wel eens een keer wat anders dan binnen in de gewichten hangen? Dan is de Outdoor Power Challenge zeker iets voor jou! Kom snel langs voor een gratis proefles.

Prijs: Vanaf €23,50 per maand

Duur: 1 uur

Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.