« Terug naar overzicht

Doelgericht: Geblesseerd, Zwanger, Afvallen

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

Heb jij een specifiek doel gericht op een blessure, zwangerschap of afvallen? Wij willen jou graag helpen! Wil jij bijvoorbeeld verantwoord blijven sporten terwijl je zwanger of geblesseerd bent? Of heeft jouw doel te maken met wat kilo's eraf? Reestdal Outdoor biedt jou verschillende mogelijkheden aan.

Blessure of zwanger?

Wij zijn ervan overtuigd dat alles beter is dan thuiszitten op de bank, ook wanneer jij een blessure hebt of zwanger bent waardoor sporten minder vanzelfsprekend is. Reestdal Outdoor biedt twee lessen aan die gericht zijn op mensen met blessure of mensen die zwanger zijn. Zo hebben wij de Comebackgroep, dit is een les die altijd op maat ingevuld wordt. Vaak doen hier de sporters aan mee die (nog) niet met de reguliere lessen mee kunnen doen, om wat voor reden dan ook. De creativiteit en professionaliteit van de trainers zorgen ervoor dat jij de oefeningen krijgt die jij kunt doen, ook al is dit een andere oefening dan de rest van de groep uitvoert. 

Naast de Comebackgroep hebben wij ook de Walking Bootcamp, dit is een les waarbij jij je wandelend kunt verplaatsen en waar tussentijds krachtoefeningen op maat uitgevoerd gaan worden.

Bovenstaande lessen voer je uit in een groep. Wil jij liever persoonlijke aandacht en coaching, dan is Personal Training of Small Group Training iets voor jou. Kijk voor meer informatie op ons lessenaanbod.

Afvallen?

Afvallen is zo gemakkelijk nog niet, dat ervaart bijna iedereen. Toch weten wij dat je door middel van de juiste voeding en beweging een heel eind komt! Het allerbelangrijkste is dat jij dit op een manier gaat doen wat bij jou past. Vindt jij het leuk om in een groep te sporten, denk dan aan Bootcamp/ Walking Bootcamp, Survival of Outdoor Power Challenge, wil jij graag persoonlijke aandacht en coaching, denk dan aan Personal Training of Small Group Training. Tijdens de Personal training zal er aandacht besteed worden aan een algehele gezondere leefstijl, waarin voeding ook een grote rol speelt. Kijk voor meer informatie op ons lessenaanbod.

Hoe verder?

Ben jij zwanger, heb je een blessure of wil jij afvallen, kom in beweging en kom langs voor een gratis proefles of vraag informatie aan. Worstel jij nog met de keuze wat juist voor jou is? Wij denken graag met jou mee tijdens een gratis intakegesprek!

Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.