« Terug naar overzicht

Survival

Hou jij van een uitdaging? Kom dan nu naar de survivalbaan van Reestdal Outdoor en klim, klauter en vlieg door onze hindernissen heen. Op basis van kracht en voornamelijk techniek leer je hoe je over de spannende obstakels van ons survivalpark heen kunt gaan.

Prijs: Vanaf €23,00 per maand

Duur: 1,5 uur per les

Reserveren Informatie aanvragen

Survival

Survival is een snel groeiende sport in Nederland. Je ziet steeds meer obstacle runs en survival runs door het hele land. Bij Reestdal Outdoor leer je de technieken die je nodig bent om deze runs te voltooien. Techniek is ontzettend belangrijk bij survivallen. Je kunt namelijk niet alle kracht uit je armen halen, daarvoor zijn de survivalhindernissen vaak veel te zwaar.

Een goede beheersing van verschillende technieken als touwklimmen, apenhang, catcrawl, enteren, paalklimmen of borstwaartsom is essentieel om bijvoorbeeld een survivalrun te kunnen volbrengen. Als je de goede technieken beheerst worden hindernissen minder zwaar en spaar je krachten.

Survivalbaan

Met trots kunnen we zeggen dat we sinds 2015 een professionele survivalbaan hebben. Een uitdagende baan die bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, triangels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iri-touwen, lianen, een daknet en nog veel meer!

Kenmerken van Survival:

  • Je traint in een groep, maar doet dit op je eigen niveau met een eigen doel

  • Het is Full-body work-out, alle spiergroepen worden getraind

  • Op basis van technieken leer je hindernissen overwinnen

  • Veel variatie in de lessen, de baan is nooit saai

  • Gezellig, maar technisch lekker bewegen.

 

Voor wie?

Survivallen is voor iedereen geschikt. Wel adviseren wij iedereen om te beginnen met een clinic van acht lessen, waarin onze instructeurs je de basistechnieken van de survival leren.

Proefles

Wil jij eens kennismaken met Survival? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijfende gratis proefles!

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier