Schrijf je in voor de Funrun2022
« Terug naar overzicht

Survival

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

De survivalbaan

Sinds september 2015 mogen wij met trots zeggen dat wij beschikken over een professionele survivalbaan! Een uitdagende baan dat bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, traingels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iritouwen, lianen, daknet en nog véél meer!

De survivallessen

Het leuke van survivallen is de uitdaging en de variatie aan hindernissen die je tegenkomt. Hindernissen kun je op vele manieren nemen, met verschillende technieken en moeilijkheidsgraden. 

Techniek is ontzettend belangrijk bij survivallen. Je kunt namelijk niet alle kracht uit je armen halen, daarvoor zijn de survivalhindernissen vaak veel te zwaar. Een goede beheersing van verschillende technieken als touwklimmen, apenhang, catcrawl, enteren, paalklimmen of borstwaartom is essentieel om bijvoorbeeld een survivalrun te kunnen volbrengen. Als je de goede technieken beheerst worden hindernissen minder zwaar en spaar je krachten.

Tijdens de survivallessen van Reestdal Outdoor zal er dan ook veel aandacht besteed worden aan techniek. Maar wat je tijdens survivallen ook opbouwd is: conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid.  

Wil jij:

  • De technieken van de survivalsport onder de knie krijgen?
  • Jezelf klaarstomen voor een van de vele survivalruns?
  • Of wil jij op een leuke manier werken aan kracht, uithoudingsvermogen en techniek?

Doe dan eens mee met een gratis proefles!

Prijs: Vanaf €21,00 per maand

Duur: 1,5 uur per les

Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.