« Terug naar overzicht

Walking Bootcamp

Wil je graag gaan sporten, maar wil je niet te hard van stapel lopen? Of ben je geblesseerd geweest en wil je weer rustig aan beginnen? Dan is de Walking Bootcamp echt helemaal iets voor jou!Hoe ziet de les eruit?

Prijs: Vanaf €19,00 per maand

Duur: 1 uur

Reserveren Informatie aanvragen

De naam Walking Bootcamp zegt het eigenlijk al: je gaat wandelend bootcampen. Met de groep ga je door het Reestdal of ben je op ons Motorikpark en krijg je oefeningen die gericht zijn op jouw niveau. Denk hierbij aan squats, push-ups en sit-ups. Genietend van de omgeving kijk jij wat jouw niveau is of ga je herstellen van bijvoorbeeld en blessure.

Kenmerken van Walking Bootcamp:

  • Je traint in een groep, maar doet dit op je eigen niveau met een eigen doel

  • Het is full-body work-out, waarbij alle door jou toegestane spiergroepen getraind worden

  • Je werkt aan je algehele kracht, uithoudingsvermogen en fitheid

  • Veel variatie in de lessen, het is nooit saai

  • Gezellig, maar je gaat toch flink met jezelf aan de slag

  • Door de deskundige ondersteuning zorgen wij dat je snel naar jouw niveau groeit


Voor wie?

Beginnend sporter

Ben je een beginnend sporter dan ga je onder deskundig toezicht van onze instructeurs stukje bij beetje aankijken hoe onze bootcampoefeningen werken en op welk niveau je zit. Vind je dit comfortabel dan blijf je lekker bij de Walking Bootcamp. Merk je veel verbetering dat ga je naar de reguliere bootcamp.

Ouderen

Ook ouderen kunnen prima bij de Walking Bootcamp aansluiten. Heb je geen zin om alleen maar thuis te zitten, ga mee wandelen en kijk welke oefeningen jij tussendoor kunt doen.

Geblesseerd?

Ben je geblesseerd geweest? Geen probleem, sluit aan bij de Walking Bootcamp. Stap voor stap kijken we met jou wat je kunt en hoe we dat aan uitbouwen, totdat je blessure volledig genezen is en jij weer volledig op kracht bent. Beweging zorgt er namelijk voor dat jouw blessure sneller geneest.

Zwanger

Ben jij zwanger? Bij de Walking Bootcamp de plek om te blijven sporten totdat jouw lichaam zegt dat het niet meer kan. Afbouwend gaan we jou in de conditie krijgen, om jou en jouw kleine fit te krijgen voor de geboorte en daarna. Ben je zwanger geweest en wil je weer gaan sporten? Dan kunnen we bij de Walking Bootcamp weer rustig jouw lichaam gaan trainen en jou weer naar het door jou gewenste niveau brengen.


Proefles?

Wil jij eens kennismaken met Power Bootcamp? Neem dan eens contact met ons op en maak een afspraak voor en vrijblijvende gratis proefles!

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod