Reserveer je gratis proefles

Bootcamp, buitensport in de natuur! Bouw in korte tijd aan je optimale vorm en conditie.  Versterk je conditie en geef jezelf een boost.

Meedoen aan deze fantastische buitensport? Dat kan, de Bootcamplessen starten vanaf Zomerlicht en zullen ’s winters gegeven worden op het unieke Motorikpark. Wanneer de dagen langer worden gaan we het prachtige natuurgebied ’t Reestdal in, waar we gebruik gaan maken van wat de prachtige natuur te bieden heeft.  

En niet te vergeten: tijdens de bootcamplessen zal er ook gewerkt worden aan uw persoonlijke doelen. In een intakegesprek worden doelen (als jij dat wilt) gesteld en per kwartaal vindt er een evaluatie plaats waar we het gaan hebben over jou prestaties! Bootcamp is er zowel voor de beginner als voor de gevorderde.

Bootcamp in Overijssel

Onze Bootcamp is geschikt voor iedereen in Overijssel. Of je nou jong of oud bent: wij kunnen voor iedereen een passende workout verzorgen. Dat maakt Reerstdal Outdoor zo'n fijne plek om te sporten. En naast bootcamplessen verzorgen wij nog veel meer. Zo kun je bij ons terecht voor groepsuitjes, schooluitjes, bedrijfsuitjes en zelfs voor verschillende evenementen. Ideaal voor als je een leuk dagje uit moet organiseren.

Wil jij het een keer proberen? Kom dan snel langs voor een gratis proefles.

Kom langs voor een gratis proefles