Schrijf je in voor de Funrun2020
« Terug naar overzicht

Aquabootcamp

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

Een nieuwe vorm van bootcamp bij Reestal Outdoor; aqua bootcamp! Tijdens deze bootcamp training voer je intensieve lichaamsgewicht oefeningen uit, dit doe je zowel op het droge als in het water. Kortom aqua bootcamp is een verkoelende en afwisselende manier om hard te werken aan een betere conditie.

Reserveren Informatie aanvragen

De oefeningen die tijdens de aqua bootcamp lessen aan bod komen zijn er op gericht om sterker en fitter te worden. Alle oefeningen samen maken aqua bootcamp tot een intensieve full body workout die gericht is op kracht en conditie.

Gedurende de periode van juni tot en met augustus, bieden wij in samenwerking met het Heuveltjesbosbad ‘Aqua bootcamp’ aan. Deze lessen vinden plaats in het heuveltjesbosbad. 

Kenmerken aquabootcamp:

  • Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd (high intensity training)
  • Het is een Full body work out, alle spiergroepen worden getraind  
  • Variatie in de lessen
  • Trainen in een groep, maar met je eigen doel
  • Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter   

 

Voor wie?

De aqua bootcamp lessen zijn voor iedereen met een zwemdiploma geschikt. Wanneer je last hebt van een blessure of aan het revalideren bent zijn de lessen ook zeker geschikt! Dit komt door de lage impact op je gewrichten in het water.

 

Goed om te weten

De lessen vinden plaats bij het Heuveltjesbosbad! Tijdens de lessen is het raadzaam sportkleding te dragen. Schoenen zijn niet toegestaan in het zwembad, dus de les is op blote voeten! Enthousiast? Kom eens gratis een les uitproberen!

 

Proefles

Wil jij kennismaken met Aquabootcamp? Aanstaande donderdag (3 juni) is er een gratis try out! Mocht je hieraan willen deelnemen, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@reestdaloutdoor.nl of het contactformulier in te vullen.

 

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.