« Terug naar overzicht

Tiener survival 12+

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

Ben jij 12 + en wil jij je conditie, kracht en souplesse een boost geven samen met leeftijdsgenoten en in de buitenlucht? En wil jij daarnaast survivalhindernissen overwinnen op onze survivalbaan? Dan lijkt het erop dat jij jouw sport hebt gevonden.

Wat is survival

De survivalsport is een veelzijdige sport waarbij het hardlopen wordt gecombineerd met het overwinnen van veel verschillende soorten hindernissen. Om deze hindernissen te overwinnen moet je beschikken over verschillende technieken. Je kunt namelijk niet alle kracht uit je armen halen, daarvoor zijn de survivalhindernissen vaak veel te zwaar. Een goede beheersing van verschillende technieken als touwklimmen, apenhang, catcrawl, enteren, paalklimmen of borstwaartom is essentieel om bijvoorbeeld het lopen van een survivalrun. Als je de goede technieken beheerst worden hindernissen minder zwaar en spaar je krachten.

Wij bieden de sport op maat aan: de trainingen zijn afgestemd op de verschillende niveaus.

Meer info

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de survivalsport of wil jij meer weten? Vraag informatie aan of kom langs voor een gratis sportles! 

Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.