« Terug naar overzicht

Personal training (Kinderen)

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

 

Beter meekomen met de sportlessen op school? Meer zelfvertrouwen? Afvallen? Conditie verbeteren? Dat zijn doelen waar de Personal Training voor kinderen zich op kan richten. Wij willen kinderen helpen om zich sterk en energiek te voelen zodat ze volop kind kunnen zijn.

Het is namelijk niet leuk wanneer je op school niet mee kunt komen op het gebied van sport, omdat je overgewicht hebt of een mindere motoriek. Wanneer een kind weinig plezier ervaart met bewegen zal hij of zij dit minder gaan doen terwijl het zo belangrijk is om voldoende te bewegen! Wij willen dat kinderen weer plezier krijgen in sporten.

Hoe gaan we hier aan werken?

Hier kunnen we op verschillende manier mee aan de slag. Dit kan door middel van de reguliere lessen van Reestdal Outdoor: Kids Survival of Teenage Survival, maar dit kan ook door middel van Personal Training, Small group training of PGB. Tijdens de lessen staat centraal dat we opzoek gaan naar waar een kind goed in is, wat een kind kan leren en we gaan aan de slag met kracht, coordinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Wanneer we hiermee aan de slag gaan zullen de succeservaringen vanzelfsprekend volgen! 

Wil jij meer weten of wil jij gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek? Kijk bij ons lesaanbod of vraag gerust informatie aan. 


Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.