« Terug naar overzicht

Persoonlijke begeleiding (PGB)

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

 

Kan uw kind om welke reden dan ook niet deelnemen aan een reguliere sport? Maar is bewegen wel heel erg belangrijk voor zijn ontwikkeling? Voor hen bieden wij sportmogelijkheden aan.

Mogelijkheden

 Zo is de mogelijkheid er om Personal trainingslessen te krijgen waarin uw kind 1 op 1 begeleiding krijgt van een ervaren en speciaal opgeleide trainer. Reestdal Outdoor heeft als doel dat alle kinderen plezier krijgen in sporten en dat zelfvertrouwen toeneemt. We hebben een stoere minisurvivalbaan, een professionele survivalbaan en een Motorikpark tot onze beschikking.Tijdens de lessen zullen we hier gebruik van maken om positieve ervaringen op te doen met sporten, want wij zijn er namelijk van overtuigd dat elk kind ergens goed in is!

Survivalbanen

 De survivalbanen zullen gebruikt worden voor de fun en het aanleren van technieken op maat, denk aan slingeren over water, door tunnels kruipen, maar dit kan ook bijvoorbeeld touwklimmen zijn. De activiteiten die we gaan doen zijn afhankelijk van de doelen, deze kunnen ook gericht zijn op kracht en uithoudingsvermogen.

Het Motorikpark

Het Motorikpark is een bijzondere speeltuin, speciaal gericht op het beter bewegen (het aanleren van motorische vaardigheden). Alle toestellen en oefeningen zijn gericht op het stimuleren van het concentratie- en coördinatievermogen.

Centraal in de lessen staat natuurlijk het vooraf gestelde doel die wij samen met u en uw kind gaan bespreken in een intakegesprek. Voorbeelden van doelen kunnen zijn: afvallen, beter leren bewegen, beter meekomen tijdens sportlessen op school, angsten overwinnen, uiteindelijk meedoen met reguliere lessen of een positiever zelfbeeld krijgen. 

Vergoeding/ Persoonsgebonden Budget (PGB).

Het is voor u misschien mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de personal training lessen via een PGB. Voor een PGB kunt u terecht bij uw gemeente, zij gaan dan samen met u kijken of u in aanmerking komt voor een PGB.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek? Laat het ons weten!

Reserveren Informatie aanvragen

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.