« Terug naar overzicht

Kinderfeestje

Duur: 2 tot 4 uur

Aantal personen: minimaal 8 kinderen

Reserveren Informatie aanvragen

Let op: Tot ongeveer eind april geven wij geen kinderfeestjes op onderstaande manier in verband met onze verbouwing. Daarna wel weer. Er zijn echter wel mogelijkheden. Mocht u toch graag een kinderfeestje bij ons willen geven, mail dan even naar info@reestdaloutdoor.nl voor de mogelijkheden.
  • Eens wat anders?  -- check
  • Een dag vol actie? -- check
  • Een dag waar meedoen en plezier voorop staat? -- check
  • Een dag om niet te vergeten? -- check
  • Stoer? --  zeker weten!  

Waar maken we gebruik van?

Voor kinderfeestjes heeft Reestdal Outdoor een aantal stoere parken/ banen tot onze beschikking. Het leuke is dat u zelf kunt kiezen welk(e) park(en) er sowieso in het kinderfeestje gebruikt moeten worden. 

  • Het unieke MotorikPark: Het MotorikPark is een beweegtuin met heel veel toestellen, het is een park waar iedereen met veel plezier zich lekker kan uitleven. Tijdens de kinderfeestjes wordt het gebruikt voor de fun! Over de toestellen klauteren op verschillende leuke manieren! 

  • De mini survivalbaan: De baan die alle kinderen als fantastisch ervaren! De baan waar je over water moet slingeren, de baan waar je door tunnels moet kruipen en de baan waar getest wordt of je hoogtevrees hebt! De baan is ook perfect om technieken van de survivalsport in de praktijk te brengen. Er zijn verschillende niveaus zijn zodat het zowel voor de kleine als voor de grote kinderen leuk en uitdagend is. Maar pas op: droog blijven is niet altijd een garantie!  

  • Professionele survivalbaan: Naast onze mini survivalbaan beschikken wij vanaf september 2015 ook over een professionele survivalbaan. Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor de stoere wat oudere kids is dit natuurlijk de ultieme uitdaging!  

Voor wie?

De kinderfeestje van Reestdal Outdoor is voor iedereen toegankelijk, ook als je iets minder sportief bent. Het is zeker geen wedstrijd en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien! 

Weersomstandigheden

Ook bij minder mooi weer zijn de kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor hartstikke leuk om te doen. De kids hebben meestal zoveel plezier dat ze geen last hebben van een beetje wind of regen, sterker nog het feestje wordt er vaak nog leuker en stoerder van.

Feestje met eten?

Een kinderfeestje met eten erbij? Dat Kan! Tijdens het kinderfeestje zit altijd een korte pauze inbegrepen waar de kinderen drinken krijgen en wat lekkers. Maar het kinderfeestje kan ook uitgebreid worden met een lunch: een patatje, een survivalburger of een happy meal. 

Prijzen:

Basic kinderfeestje: 
Duur: 2 uur
Eten en drinken: Ranja en snoep
Waar maken we gebruik van: MotorikPark en de mini survivalbaan
Kosten: €11,- pp.
Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Special kinderfeestje: 
Duur: 2,5 uur
Eten en drinken: Ranja, snoep & patatje. ( Snacks erbij? €1,80 pp. extra)
Waar maken we gebruik van: MotorikPark en de mini survivalbaan
Kosten: €13,- pp.
Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Special kinderfeestje+: 
Duur: 2,5 uur
Eten en drinken: Ranja, snoep & een happy mail (patat, fris, kipnuggets en een suprise)
Waar maken we gebruik van: MotorikPark en de mini survivalbaan
Kosten: €17,- pp.
Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Survivalkinderfeestje: 
Duur: 2,5/3 uur
Eten en drinken: Ranja & snoep
Waar maken we gebruik van: De professionele survivalbaan & mini survivalbaan
Kosten: €16,- pp.
Leeftijd: vanaf 8 jaar 

Survivalkinderfeestje special: 
Duur: 3 uur
Eten en drinken: Ranja, snoep & patatje. ( Snacks erbij? €1,80 pp. extra)
Waar maken we gebruik van: De professionele survivalbaan & mini survivalbaan
Kosten: €18,- pp.
Leeftijd: vanaf 8 jaar 

Wil je meer informatie over de kinderfeestjes van Reestdal Outdoor? Druk op de knop: informatie aanvragen en stel vrijblijvend uw vraag.