« Terug naar overzicht

Teambuilding

Bekijk hier onze opgestelde richtlijnen i.v.m. COVID-19

 

Samenwerken, onderlinge communicatie verbeteren, elkaar op een andere manier leren kennen of gewoon een leuk teamuitje? Bereik deze doelen met leuke sportieve teambuilding acitviteiten bij Reestdal Outdoor. Van korte activiteit tot een volledig verzorgde dag met eventueel nog een overnachting.

Waar maken we gebruik van?

De focus in onze activiteiten ligt altijd bij samenwerking. Hieronder staat beschreven waar wij gebruik van maken tijdens de teambuildingsdagen. 

Het MotorikPark

Het MotorikPark is een park vol met toestellen waar je op verschillende manieren overheen kunt. Tijdens een teambuildingsdag wordt het gebruikt voor teamwork! Met elkaar de hindernissen passeren, dit kan ook op een ludieke manier in verkleedkleren, met een lepel in de mond of misschien wel geblinddoekt. Alles wordt uit de kast getrokken om lol, plezier en samenwerking in de 'oefeningen' te combineren

De mini surivalbaan

Dit is een baan waar je over water moet slingeren en de baan waar je door tunnels moet kruipen. Een avontuurlijke en uitdagende baan waar we tijdens teambuildingsdagen gebruik van kunnen maken. De baan is zo ingedeeld dat er verschillend niveaus zijn zodat het voor iedereen te doen is. 

De professionele survivalbaan

Naast de mini survivalbaan beschikken wij sinds september 2015 ook over een professionele survivalbaan. Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor de volwassenen is dit de ultieme uitdaging!  

Lunch of diner? 

Uw uitje combineren met een heerlijk diner/ lunch? Dat kan ook! Reestdal Outdoor werkt samen met proefkamer het Reestdal een gezellig kleinschalig restaurantje met de lekkerste gerechten uit het Reestdal. 

Overnachten? 

Een dag niet genoeg? Reestdal Outdoor is gevestigd op camping 't Reestdal, waardoor het overnachten met groepen tot onze mogelijkheden behoort! 

Wilt u meer weten over de teambuildingsactiviteiten van Reestdal Outdoor? Klik op de knop informatie aanvragen en stel uw vraag! 

Reserveren Informatie aanvragen