Schrijf je in voor de Funrun2019
« Terug naar overzicht

Zwanger

Ook wanneer je zwanger bent blijven sporten? Dat kan! Wij zijn ervan overtuigd dat alles beter is dan thuiszitten op de bank, ook wanneer jij zwanger bent waardoor sporten minder vanzelfsprekend is.

Groepslessen

Reestdal Outdoor biedt twee lessen aan die jij kunt doen wanneer je zwanger bent. Zo hebben wij de Comebackgroep, dit is een les die altijd op maat ingevuld wordt. Vaak doen hier de sporters aan mee die (nog) niet met de reguliere lessen mee kunnen doen, om wat voor reden dan ook. De creativiteit en professionaliteit van de trainers zorgen ervoor dat jij de oefeningen krijgt die jij kunt doen, ook al is dit een andere oefening dan de rest van de groep uitvoert. Naast de Comebackgroep hebben wij ook de Walking Bootcamp, dit is een les waarbij jij je wandelend kunt verplaatsen en waar tussentijds krachtoefeningen op maat uitgevoerd gaan worden.

Comebackgroep Walking Bootcamp

Personal Training

Bovenstaande lessen voer je uit in een groep. Wil jij liever persoonlijke aandacht en coaching, dan is Personal Training of Small Group Training iets voor jou.

Personal Training

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.

Reserveren Informatie aanvragen