Schrijf je in voor de Funrun2022
« Terug naar overzicht

Afvallen (Volwassenen)

Reserveren Informatie aanvragen

 

Ben je al lange tijd opzoek naar een verantwoorde manier om af te vallen? De meeste mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het behalen en vasthouden van gezonde(re) leefstijl. Personal training kan jouw extra duwtje in de rug zijn om jou meer inzicht te geven in jouw voedings- en bewegingspatroon, maar ook om vol te houden!

 

Voor wij aan de slag gaan met personal training willen wij graag tijdens een vrijblijvend (gratis) intakegesprek kennismaken en uw wensen bespreken.Dit is noodzakelijk om een persoonlijk en op maat gemaakt plan op te stellen. We zullen onder andere bespreken: wat u wilt veranderen, waar u tegenaan loopt, wat u al heeft geprobeerd, wat de doelstelling(en) wordt en wat u een fijne manier van begeleiding vindt.

Samen afvallen?

Dat kan ook! Wij gaan graag met u en uw familie, vrienden of partner aan de slag om samen af te vallen. Samen werken aan een gezondere leefstijl werkt motiverend en is ook nog eens leuk, vooral wanneer resultaat snel zichtbaar wordt. Voordeel hiervan is dat jullie de kosten kunnen delen. U kunt de groep zelf samenstellen, maar de trainers van Reestdal Outdoor kunnen jou hier ook bij helpen.

Neem vandaag nog contact op, dan gaan wij samen aan het werk en is afvallen een garantie!

Lesaanbod

Wil jij weten welke trainingen, lessen etc. er wanneer gegeven worden, bekijk dan ons lesaanbod hier.