« Terug naar overzicht

Gymles

Reserveren Informatie aanvragen

Weg uit de sportzaal en op naar de frisse buitenlucht waar we lekker met elkaar aan de slag gaan! 

In deze unieke gymles zullen de kinderen bezig gaan met stoere outdoor oefeningen en toestellen, waarop zij zich heerlijk kunnen uitleven. Verder zullen de kinderen elkaar op een andere manier leren kennen, in de sport waar elk kind telt! Elk kind heeft zijn eigen talenten die naar voren zullen komen in de verschillende oefening van de les! Tijdens de speciale gymles maken we gebruik van:

  • Het unieke MotorikPark: Het MotorikPark is een beweegtuin met heel veel toestellen die de motoriek stimuleren. Het MotorikPark kan gebruikt worden voor circuits gericht op: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht. Of te wel het MotorikPark is een park waar iedereen met veel plezier zich lekker kan uitleven, en waar ook nog (onbewust) geleerd wordt. 

  • De mini survivalbaan: De baan die alle kinderen als fantastisch ervaren! De baan waar je over water moet slingeren, de baan waar je door tunnels moet kruipen en de baan waar getest wordt of je hoogtevrees hebt! Een avontuurlijke en uitdagende baan waar we tijdens kinderfeestjes bijna altijd gebruik van maken! De baan is ook perfect om technieken van de survivalsport in de praktijk te brengen. De baan is zo ingedeeld dat er verschillend niveaus zijn zodat het zowel voor de kleine als voor de grote kinderen leuk en uitdagend is.

  • Professionele survivalbaan: Naast onze mini survivalbaan beschikken wij vanaf september 2015 ook over een professionele survivalbaan! Deze uitdagende baan bestaat uit klimnetten, balken, monkeybars, traigels, apenhangen, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer. Voor de stoere wat oudere kids is dit natuurlijk de ultieme uitdaging!

 

Wilt u voor uw leerlingen een keer wat anders? Vraag informatie aan of reserveer.