Kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor Schrijf je in voor de Funrun2023

Sportief kinderfeestje in Zuidwolde en omgeving

Het vieren van een verjaardag samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dat is waar alle kinderen naar uitkijken. Helemaal omdat het samen gaat met een leuke activiteit. Ben je op zoek naar een energiek en sportief kinderfeestje in Zuidwolde en omgeving? Op onze survivalbanen en het Motorikpark in Balkbrug worden de leukste kinderfeestjes gehouden! Het leuke is dat je zelf kan kiezen welk(e) park(en) er gebruikt gaan worden. Zo stel je je eigen kinderfeestje samen. De kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je iets minder sportief bent. Het is zeker geen wedstrijd en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien! Ook bij minder mooi weer zijn de kinderfeestjes hartstikke leuk om te doen. De kids hebben meestal zoveel plezier dat ze geen last hebben van een beetje wind of regen. Sterker nog, het feestje wordt er vaak nog leuker en stoerder van. Samen de elementen trotseren! Dat is pas gaaf!

Kinderfeestje in Zuidwolde met klimmen, klauteren en eten

Van al dat rennen, klimmen en klauteren krijg je honger. Bij het kinderfeestje in Zuidwolde zit een korte pauze inbegrepen waar de kinderen drinken en wat lekkers krijgen. Eventueel kan het kinderfeest ook worden uitgebreid met een lunch; een patatje, een survivalburger of een happy meal.

Tijdens het kinderfeestje kan iedereen zich helemaal uitleven. Het feest duurt ongeveer 2 tot 4 uur en je kunt al met minimaal 8 kinderen meedoen. Een kinderfeest moet voor iedereen leuk zijn, dus ook als je minder sportief bent kun je altijd meedoen. Verder maakt leeftijd ook niet uit, want voor iedereen kunnen we een feest op maat maken. Met minder mooi weer is het ook een goed idee om een kinderfeestje in Zuidwolde te geven. Een beetje regen of wind maakt het avontuur nog net even iets spannender. 

Wat kun je doen tijdens een kinderfeestje?

  • Een dag vol actie in het unieke MotorikPark, dit is een perfect kinderfeestje, want kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de beweegtuin! 
  • De Mini Survivalbaan, dit is voor de jonge kinderen. Slinger over het water, kruip door de tunnels en ga de hoogte in.
  • De professionele survivalbaan. Extra veel actie, nog meer avontuur en heel veel spanning door allerlei extra uitdagingen. 
  • Zoek je een kinderfeestje voor oudere kinderen? Dan is expeditie Robbinson iets voor jullie, dat is pas echt een uitdaging! 

Jouw leukste kinderfeestje

Ben jij klaar voor een kinderfeestje in Zuidwolde? Rennen, springen, klimmen en nog veel meer! 

  • Een dag vol actie
  • Een feest om nooit meer te vergeten
  • Heel veel keuze uit de leukste activiteiten

Wat kunnen de kinderen kiezen?

Tijdens een kinderfeestje in Zuidwolde kunnen kinderen kiezen uit verschillende activiteiten. Kies voor het Motorikpark. In deze beweegtuin staat spelen, gek doen en klimmen en klauteren centraal. Ook kunnen de kinderen gaan survivallen op één van de survivalbanen, hier komen ze niet schoon vandaan! 

Een kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor?

Wat leuk! Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe!

Informatie aanvragen kinderfeestje

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van de feesten voor kinderen vanaf 6 jaar. Bijvoorbeeld een basic kinderfeest, dan gaan de kinderen sporten en ze ontvangen ranja en snoep. Een andere leuke mogelijkheid is speciaal kinderfeestje, dan ontvangen de kinderen snoep, een patatje en drinken en het speciaal+ arrangement is zelfs met een verrassing!

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we het survival feest, dan gaan de kinderen samen de survivalbaan op, hierbij ontvangen ze ranja en snoep of een snack als je voor het plus arrangement kiest. Ga voor een kinderfeest in Zuidwolde om nooit meer te vergeten. Zien we je binnenkort voor het kinderfeest van jouw kind?

Kinderfeestje Zuidwolde

Contacteer ons

Heb je nog vragen betreft kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bezorgen je met genoegen een geweldige dag en helpen je graag met het organiseren en realiseren van een fantastisch kinderfeestje in Balkbrug. Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@reestdaloutdoor.nl, via ons contactformulier, en zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-42135943.