Kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor Schrijf je in voor de Funrun2023

Sportief kinderfeestje in de buurt van Dedemsvaart

Je verjaardag vieren samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dat is waar alle kinderen naar uitkijken. Helemaal omdat het samen gaat met een leuke activiteit. Ben je op zoek naar een energiek en sportief kinderfeestje in de buurt van Dedemsvaart? Op onze survivalbanen en het Motorikpark in Balkbrug worden de leukste kinderfeestjes gehouden! Het leuke is dat je zelf kan kiezen welk(e) park(en) er gebruikt gaan worden. Zo stel je je eigen kinderfeestje samen.

De kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je iets minder sportief bent. Het is zeker geen wedstrijd en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien! Aan het eind van het kinderfeestje voelt iedereen zich een held. Ook bij minder mooi weer zijn de kinderfeestjes hartstikke leuk om te doen. De kids hebben meestal zoveel plezier dat ze geen last hebben van een beetje wind of regen. Sterker nog, het feestje wordt er vaak nog leuker en stoerder van. Samen de elementen trotseren! Dat is pas gaaf!

Kinderfeestje in Balkbrug met klimmen, klauteren en eten

Van al dat rennen, klimmen en klauteren krijg je honger. Bij het kinderpartijtje zit een korte pauze inbegrepen waar de kinderen drinken en wat lekkers krijgen. Eventueel kan het kinderpartijtje ook worden uitgebreid met een lunch; een patatje, een survivalburger of een happy meal. We denken graag met je mee en zoeken uit welke mogelijkheden er zijn om het kinderfeestje echt onvergetelijk te maken.

Een kinderfeestje vieren bij Reestdal Outdoor?

Wat leuk! Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe!

Informatie aanvragen kinderfeestje

Kinderfeestje Dedemsvaart

Contacteer ons

Heb je nog vragen betreft kinderfeestjes bij Reestdal Outdoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bezorgen je met genoegen een geweldige dag en helpen je graag met het organiseren en realiseren van een fantastisch kinderfeestje in Meppel. Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@reestdaloutdoor.nl, via ons contactformulier, en zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-42135943.