« Terug naar overzicht

Gymles

Weg uit de sportzaal en op naar de frisse buitenlucht waar we lekker met elkaar aan de slag gaan! 

In deze unieke gymles zullen de kinderen bezig gaan met stoere outdoor oefeningen en toestellen, waarop zij zich heerlijk kunnen uitleven. Verder zullen de kinderen elkaar op een andere manier leren kennen, in de sport waar elk kind telt! Elk kind heeft zijn eigen talenten die naar voren zullen komen in de verschillende oefening van de les! De gymles kan bestaan uit:

  • Bootcamp

In een Bootcamp les staat de CLUSK- methode centraal. Dit betekend dat er aandacht is voor Coordinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht. Onze instructeurs dagen de kinderen op een leuke manier uit om de oefeningen met deze componenten te volbrengen!   

  • Survival

Bij survival kun je lekker vies worden en probeer je hindernissen te overwinnen. Het eerste deel van de survival training bestaat uit een warming- up en een techniek training. Vervolgens gaan we aangeleerde technieken in de praktijk brengen op onze mini survival baan!

  • Sport en Spel

De naam zegt het al: zowel sport als spel komen terug in deze les. We doen verschillende soorten sporten die meestal niet in de gymzaal kunnen en maken gebruik van waterspellen. We proberen leuke en uitdagende sport en spel lessen te verzorgen waaraan iedereen kan mee doen!

Informatie aanvragen Reserveren