« Terug naar overzicht

Survival

Survivalbaan

Sinds september 2015 mogen wij met trots zeggen dat wij beschikken over een professionele survivalbaan!

Een uitdagende baan dat bestaat uit klimnetten, swingovers, balken, traingels, ladders, monkeybars ringen, korte touwen, stokjes, muren, staplussen, iritouwen, lianen, daknet en nog véél meer!

De baan zal gebruikt worden met kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen en andere uitjes. Maar deze survivalbaan gaan we natuurlijk ook gebruiken voor de survivalsport!

Techniek

Het leuke van survivalen is de uitdaging en de variatie aan hindernissen die je tegenkomt. Hindernissen kun je op vele manieren  nemen, met verschillende technieken en moeilijkheidsgraden. 

Techniek is ontzettend belangrijk bij survivallen. Je kunt namelijk niet alle kracht uit je armen halen, daarvoor zijn de survivalhindernissen vaak veel te zwaar. Een goede beheersing van verschillende technieken als touwklimmen, apenhang, catcrawl, enteren, paalklimmen of borstwaartom is essentieel om bijvoorbeeld een survivalrun te kunnen volbrengen. Als je de goede technieken beheerst worden hindernissen minder zwaar en spaar je krachten.

Survivallessen

Tijdens de survivallessen van Reestdal Outdoor zal er dan ook veel aandacht besteed worden aan techniek, maar wat ook erg belangrijk is in de survivalsport is: conditie en uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en doorzettingsvermogen!  

Wil jij:

  • De technieken van de survivalsport onder de knie krijgen?
  • Jezelf klaarstomen voor een van de vele survivalruns?
  • Of wil jij op een leuke manier werken aan kracht, uithoudingsvermogen en techniek?

Geef je dan op voor de Survivallessen van Reestdal Outdoor of doe gratis een keertje mee! 

Onze baan is zo gemaakt dat het zowel voor een beginnende als een gevorderde survivalaar uitdagend is!

Informatie aanvragen Reserveren