« Terug naar overzicht

Outdoor Power Challange

De Outdoor Power Challenge (OPC) is een les voor de gevorderde bootcampers waarin je steeds weer de strijd met jezelf en de anderen om je heen aangaat! 

De les wordt gestart met een warming up, vervolgd door een stukje techniek training. Dan begint het echte werk namelijk de challenge! De challenge zal voornamelijk bestaan uit intensieve oefeningen waarbij het hele lichaam betrokken wordt (tillen, gooien, springen, rennen etc.). Tijdens de challenge zal je tot het uiterste van je kunnen gaan, om vervolgens de challenge af te sluiten met een cooling down. Het doel van deze les is: keihard samen trainen, en soms zelfs afzien, maar altijd met een voldaan gevoel vertrekken! Jouw resultaten en tijden zullen nauwkeurig bijgehouden worden in een persoonlijk trainingslogboek, zodat je inzicht krijgt in je eigen vorderingen.

De voordelen van de OPC zijn: buiten aan de slag, uitdagend, afwisselend, snel resultaat, hoge vetverbranding, en niet te vergeten:  je algehele conditie en fitheid gaan als een speer vooruit!

Ben jij toe aan een uitdaging? En wil jij wel eens een keer wat anders dan binnen in de gewichten hangen? Dan is de Outdoor Power Challenge zeker iets voor jou! Kom snel langs voor een proefles.

 

Informatie aanvragen Reserveren