« Terug naar overzicht

Hardloop Clinic

De Reestdal Outdoor HardloopClinics zijn voor iedereen die op een gezonde manier technisch goed wil leren hardlopen. We hebben verschillende Clinics met programma's van 0 t/m 5 km hardlopen.  Ook voor degene die al wat langer loopt maar de techniek niet goed beheerst , of  voor degene die het niet lukt om de 10 km of meer te lopen.

10 weekse hardloop clinic/lessen

We besteden tijdens onze clinic's tijd aan kleding/schoeisel, een goede warming up, techniek training, ademhaling en een verantwoorde trainings opbouw. Wanneer je begint aan een 10 weekse hardloop clinic bij Reestdal Outdoor dan krijg je een hardloopschema waar je zelf thuis mee aan de slag kan.  1 keer per week krijg je les om je techniek te verbeteren en aan de hierboven genoemde punten te werken.

 

Geen blesures door goede begeleiding

Er zijn heel veel mensen die hardlopen maar totaal verkeerd lopen.  Daardoor ontstaan op langere termijn blessures aan bijvoorbeeld enkels, knieen, heupen of rug. Voorkomen is beter dan genezen. Dus kan je beter vooraf meer tijd investeren aan de looptechniek. Je zal ervaren dat het lopen je makkelijker af gaat en dat je minder last hebt van blessures. 

In november 2016 start de tweede hardloopclinic. Iets voor jou? Neem dan gerust contact op met Reestdal Outdoor of kijk op onze Facebook site:

Ga naar onze FaceBook pagina

Prijs: € 75,--

Duur: 10 weken

Aantal personen: minimaal 8 maximaal 12 personen

Informatie aanvragen Reserveren