« Terug naar overzicht

Bootcamp

Bootcamp, de sport van nu! De sport die je beoefend in de pure natuur, de sport om in korte tijd in optimale vorm te komen. Afvallen, spieren versterken en je conditie een boost geven, klinkt dat niet goed? De bootcamplessen van Reestdal Outdoor combineert het allemaal!

Tijdens de bootcamplessen maken wij gebruik van: de prachtige natuur (het bos en de heide), het sportveld en het MotorikPark. In de zomer gaan we voornamelijk het bos in en profiteren we van de lange dagen! Wanneer de dagen korter worden en het weer snel donker wordt bootcampen we in de avond op het MotorikPark. Het MotorikPark is een verlicht park met allerlei toestellen waarop getraind kan worden. In de ochtend wordt er natuurlijk wel gewoon in de natuur getraind!

Kenmerken van de bootcamplessen

  • Er worden verschillende technieken geleerd: kun jij goed opdrukken (op de knieën of tenen), weet jij wat een burpee is? Kun jij een squat goed uitvoeren? Weet jij hoe een krab loopt? Wij zijn er van overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt door functionele oefeningen goed uit te voeren. Het gaat niet om wie het snelst de oefening uit kan voeren, nee het gaat erom dat je de techniek van de oefening goed beheerst zodat je ook daadwerkelijk de juiste spieren traint. Tijdens de lessen is er dan ook veel aandacht voor het juist uitvoeren van de oefeningen, zodat blessures voorkomen worden.
  • We maken gebruik van verschillende (natuurlijke) materialen zoals: bankjes, heuvels, zand, touwen, banden, hekjes etc.
  • Je traint op verschillende ondergronden zoals: zand, gras, asfalt, modder
  • We maken gebruik van de diverse routes door het mooie Reestdal (het bos, over de heide en over de paden) 
  • Variatie in les: geen les is hetzelfde
  • In elke les train je op je eigen niveau en wordt je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen   
  • Kracht wordt gecombineerd met uithoudingsvermogen!    

Voor wie? 

Bootcamp is er voor iedereen: jong, oud, sportief, niet sportief, beginner of gevorderde? Het maakt niet uit, je traint altijd op je eigen niveau! Jij krijgt elke les de keus om uit verschillende sportniveaus te kiezen.   

Beginnende sporter / Geblesseerd? 

Voor de beginnende sporter/ geblesseerde sporter zijn er beginnersgroepen, maar ook de comebackgroep: http://reestdaloutdoor.nl/activiteiten/outdoor_sport/comebackgroep

Gevorderde sporter? 

Voor de gevorderde sporter en voor de sporter die graag de uitdaging aangaat met anderen is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de Outdoor Power Challenge: http://reestdaloutdoor.nl/activiteiten/outdoor_sport/outdoor_power_challange

Lesrooster

Voor de tijden en dagen kijk op ons lesrooster:  http://reestdaloutdoor.nl/activiteiten/lesrooster

Gratis proefles

Wil jij eens kijken of bootcamp wat voor jou is? Kom vrijblijvend langs voor een gratis proefles! 

Prijs: Abonnement vanaf €17,50

Duur: 1 uur

Aantal personen: minimaal 4 maximaal 18

Informatie aanvragen Reserveren